George Simion (captură video)

George Simion, cofondatorul AUR, a declarat la România TV, că propunerea stagiului voluntar i se pare „bine-venită”, chiar și pentru femei, precizând că ideea de a fi pregătit este foarte bună.

De asemenea, acesta a dat asigurări că țara noastră nu se va implica militar în războiul dintre Rusia și Ucraina  deoarece suntem „un popor pașnic”, afirmând că de „data asta a căzut de partea corectă a cortinei.” Cu toate acestea, românii nu vor scăpa de criza ce va veni.

„Se pune problema războiului, înrolării, bombardamentelor… în Ucraina, nu în România. În acest moment, suntem cu pantalonii în vine”, a declarat George Simion.

Scumpiri în lanț din cauza conflictului ruso-ucrainean

Totodată, Simion a mai spus că politicienii români reacționează mereu când „străinii” vin să ne spună „când e bine, când e rău.” Mai mult, politicianul a dat exemplu Ungaria, care a început să sisteze exportul de cereale, aceasta fiind doar una dintre măsurile pe care guvernul maghiar le-a luat din cauza problemelor financiare cu care se confruntă.

„Noi de fiecare dată reacţionăm când vin străinii să ne zică, când e bine, când e rău. Combustibilul este aproape 8 lei, poate colegii mei nu ştiu asta, că le plăteşte parlamentul benzina. Ungaria a sistat deja exportul de cereale, de ce nu o face şi domnul Ciucă? El este cu masca”, a precizat liderul AUR.

De asemenea, Simion a adăugat că țara noastră trebuie să revină la încălzirea pe cărbune, precizând că ce se întâmplă în Europa în aceste zile reprezintă „o trezire.”

„Ne trezim din criză în criză că nu mai producem nimic în România. Ne dăm seama că am fost păcăliţi, din ’90 încoace. Soluţiile există în momentul ăsta. România a fost şi este o biată colonie. Va urma o criză a hranei şi a apei”, a adăugat cofondatorul AUR.

Totodată, acesta a reamintit faptul că poporul ucrainean s-a comportat „execrabil” cu românii , susținând că e nevoie să ne intereseze de cei din țara noastră care se confruntă cu grave probleme.

„Trebuie să ne intereseze mai întâi ai noştri. Ucrainenii s-au purtat execrabil cu românii. Îl văd pe Viktor Orban şi mă îngrijorează gesturile lui. Interesele naţiunii române trebuie să primeze. Până acum ne-au condus numai trădători. Domnul Ciucă a salvat economia până a pus-o pe butuci. Parlamentarii sunt rupţi de realitate”, a concluzionat George Simion.

Scandal în Parlament. George Simion: „Scoateţi profesioniştii din comisia de apărare şi lăsaţi caricaturile”

Articolul precedentCiucă: “Pastilele de iod sunt insuficiente”
Articolul următorGermania este dependentă de gazul rusesc. Ministrul german de Externe: „Dacă luminile se sting, asta nu va opri tancurile”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.