Sursa foto: Marca.com
Sursa foto: Marca.com

Sosia lui Vladimir Putin, un polonez în vârstă de 53 de ani, trăieşte printre ucraineni şi afirmă că viaţa sa este în pericol.

Mai mult, bărbatul recunoaşte că existenţa sa s-a schimbat radical, din momentul în care a început războiul din Ucraina.

Slawek Sobala, sosia lui Putin, trăieşte la Wroclaw, un oraş polonez unde locuiesc mulţi oameni din Ucraina

Polonezul a declarat că, înainte de război, nu se temea pentru siguranţa sa pe stradă. În contextul actual, se teme, deoarece, în oraşul său trăiesc foarte mulţi ucraineni.

Frica mea este că, atunci când mă văd, vă vor ataca”, a spus Sobala.

Ca sosie a lui Putin, polonezul a călătorit mult prin lume, împreună cu familia. De asemenea, bărbatul a participat la concerte, evenimente, ședințe foto şi a trăit în lux. Oamenii îl opresc pe stradă și cer să facă selfie-uri cu el. Sobola, însă, susține că nu îl mai respectă pe Putin de când a atacat Ucaina, arată publicaţia Gândul.ro.

Polonezul a fost, timp de 8 ani, singura sosie cunoscută a președintelui rus

Acest job i-a adus venituri mari. Cu toate acestea, polonezul a ajuns în situaţia în care să se teamă permanent din cauza asemănării fizice cu liderul de la Kremlin.

În prezent, el conduce o companie de transport internaţional, însă cei mai mulţi bani i-a câştigat datorită asemănării sale cu Putin. A lucrat part-time ca sosie oficială a preşedintelui Rusiei pentru care a fost plătit generos de Kremlin, însă Sobola nu a divulgat niciodată suma primită, mai arată sursa citată.

Bărbatul îi cere lui Putin să oprească războiul din Ucraina

După război, percepţia mea s-a schimbat. Înainte am avut foarte mult respect pentru el, dar a făcut mult rău”, a mărturisit Sobala. El a adăugat că a cerut o întâlnire cu Putin să-i spună să facă pace, dar a fost refuzat de Kremlin.

I-aş spune că se gândească cum putem avea aceeşi faţă, dar o viziune atât de diferită despre lume”, a mai spus Sobola.

Articolul precedentSolidaritatea românilor a depășit granițele țării. Sute de studenți indieni au găsit adăpost în țara noastră: „Nu-i putem răsplăti pentru tot ce au făcut pentru noi”
Articolul următorMarcel Ciolacu: „România nu are niciun motiv de a intra într-un conflict armat cu Rusia”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time