Marian Neașcu (foto HotNews)

Marian Neacșu are parte în continuare de susținerea PSD și a lui Marcel Ciolacu, care nu îl consideră „vreun tâlhar”. Deși condamnat penal pentru conflict de interese, în urma angajării fiicei sale la biroul său parlamentar, chiar dacă numai pentru patru luni, Ciolacu este de părere că propunerea pentru această funcție este una bună, mai ales că romțnii aștaptă eficiență de la politicieni.

„A avut nişte probleme, ca să lămurim, a avut fata angajată la cabinetul parlamentar timp de patru luni. Mă refer la speţă, pentru că contează foarte mult, dacă ai fost un hoţ şi ai dat oamenilor în cap cu bâta şi ai fost vreun tâlhar sau ai fost vreun corupt, e o speţă. Sau ai avut un… în Tribunal au fost vreo 40 de cazuri, sunt vreo trei condamnaţi şi alţi vreo 37 necondamnaţi pe aceeaşi speţă”, a declarat Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Totodată, liderul social democraților nu a ezitat să trimită săgeți spre „chiriașul de la Cotroceni”, menționând că Neacșu „nu a fost atât de norocos cum a fost președintele Iohannis cu făcutul parte din Consiliul de Administraţie sau alţi primari care au fost în Consiliul şcolii. Cred că Marian Neacşu e un om serios şi trebuie să fie eficient. Cred că românii aşteaptă de la politicieni să fie eficienţi și mai puțin să discutăm. Repet, nu vorbesc de un corupt”, a declarat Ciolacu.

În opinia lui Ciolacu, cel care preciza în urmă cu ceva vreme că își asumă numirea lui Neacșu, condamnarea acestuia pentru conflict de interese este „depășită juridic” și nici nu apare în cazier.

Condamnarea e condamnare indiferent de speță, indiferent că este cu executare sau cu suspendare, iar respectarea acestui principiu este ceea ce își doresc cu adevărat românii.

Marian Neacșu, votat vicepreședinte al ANRE. L-a recomandat experiența…

Articolul precedentCiolacu atacă USR. „Sper să răspundă penal”
Articolul următorValeriu Gheorghiță: „Vaccinarea obligatorie trebuie să rămână o ultimă măsură”