Ministerul Afacerilor Interne a intrat în spiritul sărbătorilor de iarnă și, după ce a fost interpelat pe Facebook de un șofer cu o „mică” problemă, a oferit un răspuns pe măsură.

Șoferul respectiv, din câte se arată pe pagina MAI, a lăsat în mesagerie o scrisoare cu o dorință a sa, care ar fi trebuit să ajungă la Moș Nicolae. Și, după ce au citit dorința, cei responsabil de comunicarea virtuală au explicat ce face „Moșul” în astfel de cazuri.

Concret, șoferul este tras pe „dreapta” din cauza încălcării regulilor de circulație și ar fi vrut să știe dacă nu cumva Moș Nicolae îi poate face o surpriză și să îi strecoare în ghetuțe permisul de conducere care îi fusese suspendat.

Și, după ce a analizat situația, MAI a concluzionat că nu Moș Nicolae poate face astfel de minuni, ci, eventual… Iepurașul de Paște! Și nu neapărat o minune, ci ceea ce este corect. Cât despre cadoul din ghetuțe, sfatul MAI e acela ca șoferii care au astfel de probleme… să doarmă încălțați!

Întrebare primită pe Facebook MAI:

“Eu am permisul suspendat 3 luni. Că tot vine Moș Nicolae astă seară, dorința mea este să mi-l aducă. Îmi puteți confirma dacă mi-l aduce? Să știți că mi-am făcut și ghetele!”.

Răspuns:

Confirmăm că astă seară vine Moș Nicolae;

Confirmăm că dorința dumneavoastră a fost auzită;

Confirmăm că ea va fi și îndeplinită… cu un amendament: permisul dumneavoastră îl va aduce Iepurașul de Paște!


Mulțumim pe această cale Moșului, care a înțeles că trebuie să vă dea un timp de 90 de zile să conștientizați că puteți pune în pericol atât viața dumneavoastră, cât și a celorlalți participanți la trafic!

P.S. Cei care au astfel de dorințe de la Moș Nicolae și și-au făcut și ghetele, sunt rugați să doarmă încălțați. Cu siguranță Moșul nu va putea onora așa ceva!”, se arată în postarea Ministerului.

Articolul precedentValeriu Gheorghiță: „Vaccinarea obligatorie trebuie să rămână o ultimă măsură”
Articolul următorCampania Umanitară ”ADUCEM ZÂMBETE”: ajutor pentru oamenii nevoiași, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă