Facebook- Global Network For Democracy and Human Rights
Facebook- Global Network For Democracy and Human Rights

În pragul sărbătorilor de iarnă, Asociația Global Network For Democracy and Human Rights, demarează Campania Umanitară ”ADUCEM ZÂMBETE”.

Prin această campanie, asociația va ajuta persoanele cu posibilități materiale reduse și copiii proveniți din medii defavorizate.

Membrii Asociației Global Network For Democracy And Human Rights „Rețeaua Globală Pentru Democrație Și Drepturile Omului”, au precizat că este nevoie de sprijin pentru ca persoanele din Municipiul București să nu se simtă abandonate, mai ales în perioada Sărbătorilor de Iarnă.

Campania Umanitară “ ADUCEM ZÂMBETE “ este destinată, cu precădere, copiilor cu vârste cuprinse între  4 și 16 ani, copii proveniți din mai multe categorii aflate în situații de risc

Principalul grup vizat este cel al copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 16 ani, proveniti din mai multe categorii aflate în situații de risc: copii proveniți din familii sărace, cu mulți copii și/sau monoparentale, copii cu părinți decedați, decăzuți din drepturi, copii cu părinți plecați la muncă în străinătate, copii cu frecvență redusă la școală și copii cu dizabilități Sindromul Down, nevoi speciale.

”Să aparții unui grup vulnerabil poate fi, de multe ori, un stigmat în sine, destul de dificil de depășit”

Când vorbim de grupuri defavorizate, cel mai adesea ne referim la persoane fără educaţie, fără motivaţie, cu venituri reduse sau care au o condiție socială marginală, care îi ține departe de oportunități, de educația de calitate și îi condamna, într-un fel, la o viață lipsita de satisfacții. Pentru a combate aceasta percepție nefavorabilă, organizația noastră a agreat să se implice în atragerea de participanți”, se arată în comunicat.

Cei mai norocoși dintre noi găsesc sub brad cadourile visate, chiar dacă apropiații fac eforturi financiare pentru a le achiziționa. Campania este destinată oricărui copil, indiferent de vârstă, sex sau etnie

Există și oameni mai puțin norocoși, care duc grija zilei de mâine sau care abia reușesc să își asigure traiul, de pe o zi pe alta.

Vor doar să aibă un acoperiș deasupra capului și o mâncare caldă. Mai există și oameni bolnavi, pentru care o pungă de medicamente ar însemnă aur. Cu toate acestea, nu au bani nici măcar pentru alimente.

Și în 2021 ne dorim să aducem zâmbete pe chipurile copiilor și persoanelor nevoiașe, în preajma Sărbătorilor de Iarnă. Campania este destinată oricărui copil, indiferent de vârstă, sex sau etnie, pentru că toți merită să se simtă speciali şi să zâmbească din tot sufletul”, mai arată membrii asociației.

Marius Constantinescu, Președintele asociației: ”Ajutați-mă să-i ajut. Orice donație contează!”

Cont – Banca First Bank

RON RO19 PIRB 4223 7819 5400 1000

ROMANIA /Bucuresti Str. Stirbei Voda nr. 170, Parter,; Sector 1

Adresa Asociației Global Network For Democracy and Human Rights: CALEA 13 SEPTEMBRIE Nr.221-225-227, BIROU B4.12, ETAJ 4, PROSPER PLAZA , SECTOR 5 , BUCUREȘTI ROMÂNIA.

CONTACT:

Tel- 0762072588- Marius Constantinescu- PREȘEDINTE

Email- romaniagndhr@yahoo.com

Articolul precedentMAI, după ce un șofer cu permisul suspendat aștepta un cadou de Moș Nicolae: „Cei care au astfel de dorințe sunt rugați să doarmă încălțați”
Articolul următorPSD le dă încredere românilor, la un an de la alegerile parlamentare
Jurnalist full-time / Pesimist part-time