Sursa: Google maps

Hoții nu se dau în lături de la nimic, ar dovedi-o cea mai recentă spargere.

Ținta – chiar sediul Autorității Naționale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicații (ANCOM), în această dimineață, de unde s-au furat trei telefoane mobile.

Informația oficială a fost confirmată de Poliția Capitalei, care a detaliat că, „în jurul orei 07.30, Secția 10 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, s-ar fi pătruns, fără drept, în incinta unei societăți, situată într-o clădire din Sectorul 3, de unde s-ar fi sustras mai multe bunuri”.

La fața locului, polițiștii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, iar jandarmii care asigurau paza în zonă au prins în flagrant o femeie, fiind depistate asupra acesteia trei telefoane mobile.

Din verificările efectuate s-a constatat faptul că, în sediul clădirii, își desfășoară activitatea și o altă societate comercială, paza acesteia fiind asigurată de jandarmi, dar și de o firmă privată.

Persoana care își exercita atribuțiile de serviciu ca agent de pază a fost testată cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,68 mg/l în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate de Secția 10 Poliție, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a transmis Poliția Capitalei.

Articolul precedent„Democrație” în USR: Lasconi, afară de pe lista la europarlamentare, după ce a mărturisit că a votat la Referendumul pentru Familie
Articolul următorPrimarul din Târgul Mureș, acuzat de abuz în serviciu; aleșii PNL cer consiliului local să se constituie parte civilă în dosar