Foto: România TV
Foto: România TV

Invitat la Digi24, jurnalistul și gazetarul Cristian Tudor Popescu a afirmat despre fostul premier că are probleme grave de caracter.

Mai mult, CTP a venit cu noi critici, precizând că, în ciuda faptului că la Revoluție și-a format o încredere în tineri, Cîțu, deși tânăr, rămâne ”un politician rânced care are toate caracteristicile cutrelor bătrâne din politică”.

Continuând legătura cu Revoluția Română, jurnalistul a explicat cum a rămas cu o slăbiciune din noaptea de 21 decembrie 1989, o slăbiciune pe care nu a putut-o depăși nici în ziua de azi. Este vorba despre  admirația pe care o poartă față de oamenii mult mai tineri.

CTP, despre revoluționari: ”Am încercat să dau mai multă încredere oamenilor tineri”

Nici eu nu eram bătrân atunci. Aveam 33 de ani. Dar acolo erau niște oameni mult mai tineri decât mine. Și am rămas cu o slăbiciune pentru asta. Am încercat să dau mai multă încredere oamenilor tineri, deși mulți n-o meritau”, a explicat CTP în cadrul emisiunii.

În același context, jurnalistul a ținut să-l dea ca exemplu pe Vlad Voiculescu, politicianul pe care l-a considerat singurul ministru valabil în Guvernul Cioloș.

Cu toate acestea, Cristian Tudor Popescu a explicat că se simte dezamăgit inclusiv de activitatea lui Vlad Voiculescu, activitate politică desfășurată în cursul acestui an.

CTP: ”Cîțu nu mai poate fi concurat decât cu Iohannis, la această iritare pe care o produce oamenilor”

Ca să am în fața ochilor acum, un „politican” rânced. Rânced, cu toate năravurile „bătrânilor” pe care le vedem de atâția și atâția ani în această țară. E laș, e oportunist, chiar fripturist, se șterge – unde ziceți dumneavoastră -, cu cuvântul dat, cu ce îi iese pe gură… adică toate caracteristicile cutrelor bătrâne din politică. Iată-le la acest om în care eu mi-am pus o oarecare speranță la un moment dat”.

Revenind la multiplele greșeli făcute de premierul demis, CTP a concluzionat că acesta are probleme grave de caracter, iar singurul care l-ar putea egala este Președintele Klaus Iohannis.

Eu cred că nici nu mai e nevoie să deschidă gura când iese la televizor. Domnul Cîțu reușește să enerveze 95 la sută dintre telespectatori înainte să deschidă gura”, a concluzionat jurnalistul în cadrul emisiunii.

Articolul precedentCîțu, testele non-invazive și certificatele verzi
Articolul următorPSD, în ședință de urgență înaintea întâlnirii cu liberalii
Jurnalist full-time / Pesimist part-time