Sursă foto: Facebook

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Tudor Chirilă l-a atacat pe Klaus Iohannis, făcându-l ,,păpușar” pentru modul în care gestionează criza politică. De asemenea, șeful statului este considerat ,,trădător” deoarece ar pregăti pe social democrați să ajungă la putere.

În mesajul postat, Chirilă a vorbit despre incendiul de la Constanța și imposibilitatea guvernanților de a salva sistemul medical, ce se află într-o criză profundă.

Tudor Chirilă: ,,Poporul și-a pierdut definitiv încrederea în clasa politică”

Artistul a vorbit și despre eșecul campaniei de vaccinare și modul în care politicienii au gestionat criza sanitară. ,,E important să corelăm proporția dintre rata de vaccinare și nivelul de corupție sau intensitatea luptei anticorupție. Pe scurt realitatea este că România și Bulgaria sunt cele mai nevaccinate  dar și cele mai corupte și sărace state din Europa. Lucrurile se leagă”, se arată în postarea sa.

Chirilă îl consideră pe Iohannis ,,la fel de ticălos ca prim ministrul lui” și dă vina pe ei pentru că ,,au aruncat țara în criză”. Totodată, artistul a explicat modul în care Iohannis a ajuns să preia frâiele țării, populația fiind ,,sătulă de mafia PSD” a votat răul cel mai mic.

,,Acesta este leadership-ul din 2021. Păpușa de la Grivco a devenit păpușar”, a conchis Tudor Chirilă în postarea sa.

Klaus Iohannis le-a dat timp formațiunilor politice să găsească o soluție pentru ieșirea din criză

Președintele României a declarat presei că e nevoie de un nou Guvern. Întrebat dacă Florin Cîțu ar putea reveni în funcția de prim-ministru, șeful statului a precizat că ,,orice persoană susținută de o majoritate parlamentară poate să devină premier”.

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu a fost adoptată cu 281 de voturi pentru. În spațiul public au apărut mai multe nume care ar putea prelua funcția de prim-ministru. În interiorul Partidului Național Liberal, 41 de parlamentari au semnat o scrisoare deschisă prin care cer ca Ludovic Orban să fie numit prim-ministru. Totodată, social democrații ar opta pentru alegeri anticipate, iar USR PLUS își dorește refacerea coaliției cu un alt prim-ministru.

Klaus Iohannis, la Summitul UE-Balcanii de Vest: „Sunt foarte îngrijorat”

Articolul precedentTanczos Barna, despre activitatea lui Octavian Berceanu: ”Îi dau nota 8”
Articolul următorMasca devine obligatorie, în spațiile publice, în localitățile cu o rată de infectare de peste 6 cazuri la mia de locuitori
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.