Abia ce s-a uscat tușul ștampilelor pe buletinele de vot la alegerile locale, că președintele ales al PSD a și trecut la măsuri extreme. Ieri, social democrații, „întărâtați” de Marcel Ciolacu, au votat mai multe schimbări în componența organizațiilor din teritoriu, ceea ce era cumva de așteptat. Iar aceste premoniții privind comportamentul lui Ciolacu îi aparțin lui Codrin Ștefănescu, după cum singur explică. Și, potrivit lui Ștefănescu, cea care trebuia și putea face ceva la un moment dat era chiar Viorica Dăncilă.

Ieri, la propunerea lui Marcel Ciolacu, Marian Oprișan a fost schimbat de la șefia PSD Vrancea, în cadrul aceleiași ședințe fiind luată și decizia ca Niculae Bădălău să plece de la conducerea PSD Giurgiu, fiind schimbat cu Marian Mina. În cazul lui Bădălău a fost vorba despre demisie, spre deosebire de Oprișan, căruia Ciolacu i-a cerut să facă „un pas în lateral”, acesta refuzând. O altă decizie importantă votată de social democrați a fost demiterea Vioricăi Dăncilă din funcția de președinte a Organzației de Femei, în locul acesteia fiind numită Doina Fedorovici.

Iar Codrin Ștefănescu este plin de obidă, dat fiind că el și numai el a știut că Ciolacu va face lucruri groaznice în PSD. Numai că Viorica Dăncilă nu a ascultat când trebuia, atrage atenția fostul secretar general al PSD. „Ți-am zis să nu-l punem pe Ciolacu șef la Cameră? Că-ți va trage preșul de sub picioare și se va înscăuna lider suprem? Și va aduce în conducerea PSD toți civilii pământului? Că va face blat cu adversarul, așa cum sună ordinul de sus? Și vă va arunca peste bord pe toți, rând pe rând? Păi, ți-am zis, Viorica! Dar tu ai insistat și ai insistat continuu! Iar astăzi v-ați făcut seppuku în grup!”, scria aseară Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Articolul precedentSuspiciunile de fraudare la Sectorul 1 continuă. 717 voturi „norocoase” pentru Clotilde Armand fac diferența
Articolul următorPrimarul reales al Iașiului face un apel la pelerini: „Să aștepte perioade mai liniștite și mai sigure pentru a veni să se închine la Sfânta Cuvioasă Parascheva!”