Moșteanu îl acuză pe Ciolacu că ar fi devenit „remorca” lui Cîțu

În contrapartidă, liderul PSD, Marcel Ciolacu a spus: „Băi, secăturilor, voi faceți un blat ordinar”

Foto: preluare Universul Argeșean

Liderul deputaților USR PLUS, Ionuț Moșteanu, a reacționat după ce Marcel Ciolacu s-a dezlănțuit la adresa partidului său. „Vedem că joi, domnul Marcel Ciolacu a declarat că cei 157 de parlamentari ai USR vor susține o moțiune de cenzură depusă de USR”, a subliniat, pentru început, Moșteanu.

Moșteanu, de părere că Marcel Ciolacu ar fi primit „ordin” să-și schimbe atitudinea

Tot Moșteanu este cel care remarcă faptul că, între timp, Marcel Ciolacu pare să se fi „sucit”: „după aia ceva s-a întâmplat, pare că de vineri încolo, Marcel Ciolacu a primit un ordin și a pus PSD la remorca domnului Florin Cîțu și de 3 zile îi ține spatele neasigurâmd cvorum”, a mai spus deputatul Moșteanu.

Mai mult, liderul USR PLUS l-a acuzat pe președintele PSD, Marcel Ciolacu că „numai gura ar fi de el”. „Perdele de fum, dar dacă vrea să dovedească domnul Marcel Ciolacu că nu are comandă dublă, atunci trebuie să dea drumul oamenilor săi să vină la Birourile Permanente dacă îl vor plecat pe Cîțu, așa cum spun”, a explicat Moșteanu.

Citește și: Președintele PSD Bacău: „Acelaşi ipocrit Barna caută voturile „ciumei roşii” care să-l scape de guvernarea care nu putea să existe fără USR”

Înainte de declarațiile lui Moșteanu au existat, însă declarațiile lui Marcel Ciolacu. Acuzat de blat, acesta s-a dezlănțuit și a spus: „Băi, secăturilor, voi faceți un blat ordinar. Cum poți să acuzi, ce blat să fie? Nu m-a sunat Iohannis, nu am vorbit cu Cîțu”, a declarat Marcel Ciolacu, adăugând că PSD nu se va implica decizional în lupta dintre USR și PNL… „nu ne vom implica în BPR, opoziția nu are datoria de a face cvorum. Noi nu știm dacă USR se afla la putere sau în opoziție… În cazul în care va trece de Biroul Reunit vom vota această moțiune, dar vom avea și o discuție politică”.

Articolul precedentIncendiu în internatul unui liceu din Caransebeș. Doi oameni, grav răniți
Articolul următorCioloș cere decență: ”Nu există nicio colaborare între USR PLUS și AUR”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.