Foto: Facebook

În cursul zilei de azi, 6 septembrie, copreședintele USR PLUS, a calificat drept ”șicanare” și ”gest lipsit de decență” acuzațiile PNL.

Este vorba, din nou, despre acuzațiile referitoare la relația cu Alianța pentru Unirea Românilor, Dacian Cioloș cerând, în cadrul unei postări pe pagina de socializare, întoarcerea la decență în politică.

În cadrul declarației, copreședintele USR PLUS a precizat că, în momentul de față, acțiunile liberalilor au ca scop punerea unei false etichete în ceea ce privește în ceea ce privește relația cu AUR.

Mai mult, Cioloș a precizat că nu există nici un fel de colaborare între USR PLUS și AUR, dar se insistă pe această idee pentru a șicana.

Cioloș: ”Nu am niciun gând de a renunța la decență în activitatea mea politică”

Nu are nimic de-a face cu realitatea și cu sursa crizei politice și, de aceea, e o minciună, e praf aruncat în ochii publicului. Din păcate, e și un gest lipsit de decență, de genul celor care se regăsesc permanent în politica românească, unde să fii „șmecher” e o calitate și de aceea a devenit singura unitate de măsură. Cred că reîntoarcerea la decență nu este o naivitate, ci un deziderat politic.

Consider că publicul, cetățenii, votanții trebuie să pună presiune pe politicieni și trebuie să îi forțeze să se comporte decent. În lipsa acestei presiuni, vom auzi tot mai multe minciuni și ne vom preface cu toții că ele sunt reale doar pentru că servesc un interes de moment”.

Concluzionând, copreședintele USR PLUS a precizat că, în ceea ce îl privește, nu are niciun gând de a renunța la decență în activitatea politică, indiferent prejudicii.

Pe termen lung, sunt convins că decența va învinge și vă puteți convinge de adevărul acestor spuse dacă veți număra politicienii români din ultimii 30 de ani care au trecut testul timpului prin spusele și faptele lor. Aproape niciunul”, a arătat Dacian Cioloș.

Articolul precedentMoșteanu îl acuză pe Ciolacu că ar fi devenit „remorca” lui Cîțu
Articolul următorNumele profesorilor nevaccinați, departe de a fi cunoscute. GDPR-ul îi protejează
Jurnalist full-time / Pesimist part-time