Alegerile pentru șefia PNL Câmpina se vor desfășura sub semnul scandalului. Comisia de Organizare și Desfășurare a Alegerilor (CODA) a respins, marți 6 iulie, candidaturile lui Marian Nistor și Lucian Cercel care doreau să intre în cursa pentru funcția de președinte al organizației locale de la Câmpina. 

Alegerile vor avea loc miercuri, 7 iulie, începând cu ora 18.00.

Marian Nistor (șeful Pieței din Câmpina), este un membru vechi al PNL Câmpina. El a susținut că nu are o motivare oficială a respingerii dosarului de candidatură pentru funcția de președinte al organizației locale de partid. Unul dintre motivele invocate la invalidarea unor candidați în diferite organizații PNL din județ a fost neplata cotizației, însă Nistor are cotizația plătită la zi. Gurile rele susțin că șeful Pieței din Câmpina este împiedicat să candideze deoarece este de notorietate prietenia sa cu liderul PSD Câmpina, Ioan Mușat. Cei doi sunt prieteni de familie și își petrec vacanțele împreună. 

În cursa pentru șefia organizației PNL Câmpina a rămas doar Alexandru Vane. Vane este subprefect al județului Prahova, iar mama sa este consilier local la Câmpina. 

Din Comisia de Organizare a Alegerilor fac parte: senatorul Roberta Anastase (președintele recent ales al PNL Ploiești), Dorin Tudora, directorul general al Conpet SA și deputatul Răzvan Prișcă. 

Articolul precedentOrban o ceartă public pe Gorghiu, după ce senatoarea ar fi tras sforile demiterii uneia dintre susținătoarele acestuia
Articolul următorExplozie urmată de incendiu la Azomureș
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...