Iohannis, mulțumit de felul în care s-a derulat campania de vaccinare până acum

„Suntem în situația foarte bună pentru că avem dozele necesare pentru a intra în această etapă”, a subliniat președintele

Klaus Iohannis / captură video

Asemenea premierului Florin Cîțu, și președintele Klaus Iohannis s-a aflat astăzi la Constanța. Astfel, într-o vizită la centrul de vaccinare de la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța, Iohannis a ținut și o scurtă conferință de presă în care a vorbit, așa cum era de așteptat, despre importanța vaccinării, dând de asemenea detalii despre modul în care se derulează, în aceste zile, campania de vaccinare în toată țara.

Klaus Iohanis: „Am renunțat la toată birocrația și începând din această săptămână toate centrele de vaccinare sunt disponibile pentru toată lumea, oricine dorește să se vaccineze poate să meargă să se vaccineze”

Mai mult, președintele este de părere că în momentul de față, campania de vaccinare se derulează conform planului, situația fiind sub control, „suntem în situația foarte bună pentru că avem dozele necesare pentru a intra în această etapă”, a adăugat Iohannis.

Aflat în vizită de lucru la Constanța, Cîțu va discuta cu reprezentanții HoReCa din zonă

Potrivit propriilor declarații ale președintelui, „stăm extraordinar de bine cu această campanie de vaccinare. În altă parte lucrurile sunt încă în organizare și nu cred că sunt multe locuri în lume unde te poți duce să te vaccinezi pur și simplu”, adăugând că astăzi se va depăși baremul de 100.000 de persoane vaccinare zilnic. „Vom menține acest ritm, iar dacă trebuie îl vom crește”, a conchis Klaus Iohannis.

Ce spun românii (n-are nicio legătură cu ce vrea Iohannis)

Cu toate că în România, campania de vaccinare este una destul de bine organizată, comparativ cu alte țări unde nu există nici ordine, însă nici vaccinuri suficiente, românii se declară încă reticenți. Nici gratuitatea vaccinului nu-i convinge, nici timpii de așteptare reduși, aceștia continuând să pună la îndoială campania de vaccinare și preferând să dea crezare teoriilor fel de fel, apărute în mediul online și propagate cu aplomb de diverși indivizi cu agendă în spate… sau nu.

Articolul precedentMinistrul Economiei cere amânarea discuțiilor pe tema Legii 5G
Articolul următorVom ucide toți urșii voștri, toate păsările voastre din Delta Dunării, toți cocoșii de munte, toți mistreții și toți cerbii. Sunteți o țară ieftină, cu conducători ieftini, politicieni corupți și o meritați
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.