Vrem să redăm cetățenilor mândria de a locui în Sectorul 5, a declarat primarul Cristian Popescu Piedone. Primarul Piedone le-a adus o rază de bucurie și de speranță locuitorilor unui bloc din Sectorul 5, în mijlocul cărora s-a aflat timp de câteva zeci de minute. Edilul a dorit să afle chiar de la ei ce probleme au. Copiii care locuiau într-un apartament al DGSAPC, vizitat de primar, i-au cerut o canapea nouă, un uscător de rufe, un televizor nou. Primarul Cristian Popescu Piedone le-a promis că va repara și instalația sanitară din locuință, care este deteriorată. El a ascultat și doleanțele celorlalți locatari ai blocului, care au cerut locuri de parcare amenajate și băncuțe unde să se odihnească în aer liber. Locatarii i-au mulțumit primarului Piedone pentru tot ceea ce a făcut în Sectorul 5. „Este un primar care a pus suflet și a făcut ceva pentru noi. Se vede că s-a schimbat în bine sectorul 5”, a spus o locatară.

Alți locatari s-a plâns de existența șobolanilor și i-au cerut primarului Piedone să rezolve problema. Cristian Popescu Piedone le-a spus că problema șobolanilor este una la nivelul întregii Capitale, dar deratizarea este de competența Primăriei Generale, respectiv a primarului Nicușor Dan. „Pe strada Soldat Vasile Croitoru Nicolae s a amenajat un loc de promenadă, s-au plantat câteva zeci de tei. Vom pune băncile solicitate de locatari, unde se pot odihni în siguranță. Este încă o zonă redată civilizației, are iluminat public nou. Vom reglementa și problema locurilor de parcare. O să ies de scuterul de săptămâna viitoare pentru că a ieșit colțul ierbii”, a spus primarul Piedone. Vrem să recuperăm anii pierduți în care nu s-a făcut nimic în acest sector, a mai declarat primarul Piedone.

Primarul Piedone: Continuăm să împărțim bucurii!

„Continuăm să împărțim bucurii!
Unii scriu, pe aici, că nu fac nimic, că nu facem nimic… Și este nedrept pentru colegii noștri care muncesc, deseori, zi-lumină, ba chiar și noaptea, să închege proiecte, să aducă bucurii și culoare și normalitate în comunitate!
Sunt mii de străzi și alei în Sector! Mii de artere și tot atâtea probleme nerezolvate!
Criticile ne arată însă ceva bun: Oamenii au văzut că după decenii sterpe… Sectorul 5 capătă viață, culoare și ritm!
Oamenii au văzut că se pot rezolva probleme pe care le credeau imposibil de remediat! Și vor să și le rezolve, IMEDIAT, pe ale lor!
Iar eu, Piedone, îi înțeleg! Pentru că mă pun în locul lor și vreau ACUM școlile că-n filme, creșe noi, Grădinițe noi, asfalt nou, locul de parcare visat, blocul reabilitat, mizeria anulată, verdeață la bloc, parcurile ca-n Nekerman…
Așa este! Toată lumea vrea măcar minimul de confort!
Nu vă mint: Le rezolvăm pe toate!
O luăm însă la pas… Avem un buget și încercăm să-l împărțim pe priorități!
Priviți clipul postat, vă rog!
Puteam să nu le aduc câteva mici bucurii copiilor care m-au întâmpinat? Puteam să-i ignor? Păi… cui să ceară, dacă nu ne cer nouă? Ne au doar pe noi! Pe noi toți!
Ei bine… și pentru copiii orfani trebuie să avem bani suficienți pentru toate cele de trebuință!
Și pentru multe trebuie să avem bănuți puși de o parte!
Ce rămâne… investim în comunitate!
NU OCOLIM NICIO STRADĂ, NICIUN BLOC, NICIUN CETĂȚEAN!
Dar, credeți-mă: NU LE PUTEM REZOLVA PE TOATE ÎNTR-UN AN🤗
Continuăm să dospim însă, zi de zi, fericire! Și-o distribuim în comunitate!
Știm că, doar așa, putem face imposibilul… posibil!”, este mesajul primarului Piedone, postat pe Facebook.

Primarul Cristian Popescu Piedone: Am redat intersecția străzilor 13 septembrie și Panduri locuitorilor sectorului 5!


Articolul precedentGuvernul vrea să „extermine” mafia arderilor ilegale de deșeuri din România
Articolul următorUngaria, în dezacord cu Uniunea Europeană! Vrea să plătească în ruble prețul gazelor naturale furnizate de Rusia