Primarul Cristian Popescu Piedone: Am redat intersecția străzilor 13 septembrie și Panduri locuitorilor sectorului 5!

Statuia domnitorului Tudor Vladimirescu a devenit un punct de reper.

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, dovedește încă odată că este un bun gospodar și că „omul sfințește locul”. Primarul Piedone a verificat personal modul în care a fost amenajată intersecția străzilor 13 septembrie și Panduri, unde se află amplasată și statuia pandurului Tudor Vladimirescu. În această intersecție au fost montate jardiniere cu ghetisori, a fost tunsă iarbă și au fost îndepărtate frunzele. De asemenea, vor fi amplasate reflectoare a căror lumină va fi îndreptată spre statuia lui Tudor Vladimirescu.

Piedone: Dragi investitori, vă așteptăm în sectorul 5 cu toată încrederea!

În urma demersurilor făcute de primarul Piedone, statuia domnitorului Tudor Vladimirescu a devenit un punct de reper, nemaiexistând urme de asfalt sau de gropi în jurul ei.

 „Este o mică realizare în termeni rapizi. Am redat o intersecție de marcă a sectorului 5 locuitorilor. Acum poți să vii să stai să te destinzi sau să organizezi un eveniment artistic. Vom merge în Ferentari săptămâna viitoare, iar după lucrările de curățenie și amenajare, Ferentari va deveni Bulevardul Primăverii al sectorului 5”, a declarat primarul Piedone.

Primarul Piedone a mai declarat că vede că mulți investitori au început să aleagă sectorul 5, deși primarul general Nicușor Dan a blocat aprobarea unor PUZ-uri locale. ” Dragi investitori, vă așteptăm în sectorul 5 cu toată încrederea”, este mesajul transmis de către primarul Piedone.

Unul din locuitorii sectorului 5 al Capitalei a declarat:” Îmi place de domnul primar că este un foarte bun gospodar și organizator”.

 

 Primarul Piedone: Continuăm să muncim pentru comunitate!

„Astăzi este despre pandurul Tudor. Cândva, l-au așezat lângă un trotuar murdar și-au plecat. L-au lăsat în îmbâcseala intersecției de la 13 Septembrie cu Panduri. Că asta am găsit acum doi ani acolo: Urme de asfalt, gropi, îmbâcseală. Acum… Bravul Tudor ne veghează într-un decor cald, viu, curat. Măcar cu atât să-i onorăm memoria!Plus c-am scos, zic, și intersecția aceasta din uitare în… normalitatea care trebuie să fie!Continuăm să muncim pentru comunitate! Deja sunt sigur că, împreună, putem face imposibilul… posibil.Cu respect, primarul Piedone”, a transmis primarul Piedone pe Facebook.

Primarul Piedone demonstrează încă odată că este un bun gospodar

Articolul precedentFlorin Cîțu refuză să demisioneze de la șefia PNL
Articolul următorVicepreședintele ALDE, Avram Gal: Nu pot accepta ideea ca ALDE să încapă pe mâna unui personaj nociv precum Florin Cîțu