Foto: Primăria Sectorului 5

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a dispus ca începând de astăzi, 6 aprilie 2021, Administrația Piețelor să pună la dispoziție un număr de 10 tarabe, în incinta fiecărei piețe din Sectorul 5, destinate persoanelor în vârstă care comercializează legume și fructe în cantități mici. Poate cel mai important aspect al deciziei este faptul că tarabele sunt cu titlu gratuit, de acestea putând beneficia orice bunicuță care până acum își vindea produsele în plină stradă, fiind adesea supuse controalelor polițiștilor locali, lucru care acum nu se va mai întâmpla, în urma noilor dispoziții date de edil.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a luat această decizie în cursul zilei de ieri, iar astăzi a pus-o în practică

„Începând de mâine, Poliția Locală Sector 5 nu va mai sancționa acele bunicuțe care vând câteva legături de pătrunjel la colțul străzii sau pe străzile din apropierea piețelor din sector. Am dispus ca Administrația Străzilor să pună la dispoziția acestora 10 tarabe în fiecare piață, total gratuit. Sunt persoane care vând câteva fructe sau unul, două borcane de murături și pentru ele aceste venituri reprezintă pâine pe care o pun pe masă. Nu sunt de acord să dăm amenzi acestor persoane. Mai bine le ajutăm să supraviețuiască.”, declara, în cursul zilei de ieri, Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Prima zi de normalitate pentru bunicuțele Sectorului 5

Așadar, astăzi, 6 aprilie, a reprezentat prima zi de normalitate pentru toate bunicuțele care vând zarzavaturi, legume și fructe, în cantități mici, decizia edilului Cristian Popescu Piedone intrând în vigoare, un număr de 10 tarabe fiind date gratuit tuturor persoanelor în vârstă care tot de astăzi nu vor mai fi nevoite să stea la colț de stradă pentru a-și vinde cele câteva legături.

Foto: Primăria Sectorului 5

Așa cum era de așteptat, bunicuțele Sectorului 5 au fost încântate să afle că pot să beneficieze de aceste tarabe în mod gratuit. Tot de astăzi se va schimba inclusiv comportamentul Poliției Locale din Sectorul 5, aceasta având sarcina de îndrumarea a bunicuțelor către tarabele special amenajate.

Poliția Locală Sector 5 colaborează cu Garda de Mediu pentru a gestiona problema gunoaielor și a calității aerului

Articolul precedentTVR și SRR, la mâna coaliție de dreapta. Cine vor fi noii șefi?
Articolul următorConstanța: cadavrul unui bărbat a fost găsit într-un canal
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.