Primarul Sectorului 1 descoperă că, pentru convingere, este nevoie de discuție și nu doar de acuzații. Perfect de acord.

Tot Primarul Sectorului 1 împarte presa în bună și rea, dar insistă pe obiectivitatea din alegeri.

De asemenea, descoperă și presa proprie, despre care susține că nu se reduce la ”televiziune de casă”, afirmație care, cu sigurnață, face trimitere la ”opoziție” sau la puterea opoziției de a manipula prin postul de știri. Nimic nou.

Clotilde Armand afirmă că, atât ea, cât și ministrul Sănătății au devenit principalii inamici ai PSD, ideea care face trimitere la tensiunea politică din luna februarie, tensiune care a făcut subiectul știrilor, oricât de mult contează (sau nu) noțiunea de presă liberă, independentă și (ne)cenzurată.

Mai mult, Clotilde Armand descoperă și promisiunile pentru publicul care are nevoie de presă, știri și informație, afirmând că va face dezvăluiri neașteptate privind măsurile luate de când PNL, USR și UDMR au ajuns la putere.

Suntem inamici PSD, dar suntem încântați de asta

Eu și Vlad am devenit principalii inamici ai PSD. Și suntem foarte încântați de asta. S-au spus prea multe minciuni și s-au scris multe știri false despre mine și ministrul Vlad Voiculescu în ultimele zile”, a scris Primarul Sectorului 1 din București pe pagina personală de Facebook.

Eternă victimă a știrilor false și a unei prese părtinitoare, Clotilde Armand consideră ca unică soluție fix presa, afirmând că există o scindare și insistând pe ideea că  o ”televiziune de casă” este, de regulă, condusă de foști turnători sau fugari anchetați de Justiția Română. Nu neapărat.

Noi am ales să oprim finanțarea din bani publici a acestor trusturi coordonate politic după bunul plac al unor personaje sinistre. Rezultatul? Am devenit amândoi principalele ține ale PSD pentru că avem curajul să ne luăm la trântă cu Mafia care a guvernat prea mult timp România.

Astăzi de la ora 16.00 vom demonta totul și vom prezenta românilor adevărul în față. Vom spune ceea ce am făcut în câteva luni de când suntem la Guvernare. Rămâneți aproape”.

Rămânem aproape, așteptăm adevărul transparent mult promis și explicațiile despre falsul din știri. Cu argumente.

Articolul precedentCaii de la Techirghiol se pregătesc pentru o viață mai bună
Articolul următorScandalul corvetelor, aplicația americanilor și supremația rușilor în Marea Neagră
Jurnalist full-time / Pesimist part-time