Sursa foto: Playtech.ro

Mădălin Voicu, membru PSD, a fost numit de premierul Nicolae Ciucă în funcția de secretar de stat la Ministerul Culturii, conform deciziei publicate în Monitorul Oficial.

Politicianul român a mai fost secretar de stat în guvernul condus de Viorica Dăncilă. Mai mult, el a fost deputat în perioada 1996-2020. Voicu a intrat în atenția opiniei publice după ce a depus un proiect de lege de grațiere a pedepselor cu închisoare până la 6 ani împreună cu parlamentarul Nicolae Păun. Proiectul nu a trecut în Parlament.

Mădălin Voicu este de profesie violonist

Politicianul social-democrat este cunoscut pentru aparițiile sale în diverse emisiuni și publicații de cancan, el fiind implicat de multe ori în mai multe scandaluri.

În urmă cu trei ani, Voicu a declarat într-un interviu că rețelele de socializare reprezintă „droguri”, un „cancer” pentru tinerii din ziua de azi. De asemenea, el a precizat în acea perioadă că nu își dorește ca Iohannis să câștige un alt mandat.

Anul trecut, invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Mădălin Voicu a vorbit despre pasiunile sale și modul în care și-a cheltuit averea de-a lungul timpului. Secretarul de stat a menționat că are o pasiune pentru ceasurile scumpe și bijuterii. Cu toate acestea, el a precizat că nu este nici bogat, dar nici sărac.

„Am făcut multe case, dar am rămas fără ele în urma unor despărțiri și divorțuri. M-am întors la mama, care are o proprietate, însă nu știu cum a fost evaluată la două milioane de euro, cum a apărut în presă. Un apartament are acolo fiul meu, Tudor, un altul sora mea, de exemplu. Eu sunt izmene pe călător, cum s-ar spune! Eu nu sunt proprietar pe nicio casă și-am rămas, cum zice țiganul, corcoro, adică singur, deși am construit case. Am trei ceasuri, da. Și am sufletul bogat, sunt sănătos, asta contează”, a comentat Mădălin Voicu în fața lui Denise Rifai anul trecut.

Politicianul are șapte copii cu cinci femei diferite și provine dintr-o familie cu tradiții muzicale vechi de aproape 200 de ani. 

Bulai, despre ministrul Culturii: “Are nivelul unui elev de clasa a opta”

Articolul precedentPrimar UDMR, trimis în judecată pentru fapte de corupție
Articolul următorMasca de tip FFP2, obligatorie în Austria
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.