Sursa foto: 9AM
Sursa foto: 9AM

Incident atipic, în Galaţi: un agent al Secției 2 de Poliție Locală a fost serios rănit, într-o staţie de autobuz, dintr-un cartier cunoscut al oraşului.

Agresoarea este o femeie care, în acest moment, este cercetată penal, având de achitat şi o contravenţie.

Incidentul s-a petrecut în seara de miercuri, 3 noiembrie, într-o stație de autobuz din cartierul gălăţean Ţiglina 2.

Femeia l-a lovit cu pumnul în față, provocându-i leziuni serioase. Agentul are nevoie de până la 9 zile de îngrijiri medicale

Polițistul local făcea parte dintr-un echipaj aflat într-o misiune de verificare a măsurilor anti-COVID. Acesta a observat o femeie, în stație, fără mască de protecție. Din cauza incidenţei cazurilor, în oraş, masca este obligatorie în toate spațiile publice închise sau deschise, precizează Viaţa Liberă.

În momentul în care i s-a pus în vedere că trebuie să poarte masca și că lipsa acesteia constituie contravenție, femeia l-a lovit cu pumnul în față. Gestul i-a provocat leziuni serioase, care ar necesita, conform concluziilor medico-legale, până la 9 zile de îngrijiri medicale.

Agresoarei din Galaţi i-a fost întocmit dosar penal pentru ultraj. În plus, are de achitat o amendă în valoare de 1.000 lei

Conform procedurii, femeia recalcitrantă a fost dusă la Secția 2 de Poliție. Aici, gălăţeanca a refuzat sa se legitimeze. Pentru acest motiv, dar și pentru lipsa măștii, a fost amendată cu 1.000 de lei.

În plus, pentru că l-a bătut şi agresat pe agentul local, i-a fost întocmit dosar penal pentru ultraj.

În momentul de faţă, agresoarea este supusă cercetărilor penale, acestea fiind continuate de către Parchet.

Articolul precedentGabriela Firea vrea să reducă diferența de remunerare dintre femei și bărbați
Articolul următorMarcel Ciolacu: „Cred că și domnul Cîțu a realizat că nu mai poate fi premier”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time