DNA Bacău a deschis, în cursul zilei de astăzi, un nou dosar penal în cazul achiziționării și amplasării unui spital modular la Baza Letea, în Bacău. În acest sens, DNA Bacău dorește să știe cine a cerut achiziționarea spitalului, cine a făcut „cărțile” cu UNIFARM și, mai mult decât atât, dacă au existat sau nu comisii de recepție.

DNA, din nou pe urmele UNIFARM, într-un nou dosar controversat

Șpaga de la Unifarm i-a îndulcit pe Orban și Cîțu?

Mai pe larg, statul român ar fi achiziționat de la UNIFARM un spital modular pe care a plătit suma de 3 milioane de euro. În ciuda achiziției cu valoare mare, spitalul este nefolosit și astăzi, la peste 7 luni de la începutul pandemiei de COVID-19. În planul inițial, spitalul ar fi trebuit să dețină o unitate medicală destinată bolnavilor de COVID-19, fiind echipat cu 57 de paturi și un aparat de testare PCR. Cu toate astea, acesta rămâne neutilizat, în condițiile în care ATI este sufocat.

Fostul director al Unifarm a fost trimis în judecată

Ziarul de Investigații

Articolul precedentCe a mai descoperit ANI: un ofițer de poliție din Constanța trebuie să explice cum a obținut zeci de mii de euro, pe lângă salariu
Articolul următorPolițist din Giurgiu, acuzat că avea o afacere „din umbră”. A fost trimis în judecată de procurorii anticorupție
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.