După suspendarea din Pro România, ca urmare a votului acordat învestiturii Guvernului Orban, prim vicepreședintele Daniel Constantin afirmă că rămâne loial. Într-o intervenție la Realitatea Plus, Daniel Constantin a asigurat că nu va spune nimic rău despre Victor Ponta.

I-am comunicat lui Victor telefonic că sunt un om de onoare și dacă partidul va considera că trebuie să îmi dau demisia din toate funcțiile, sunt absolut pregătit să o fac. Nu vreau să rupem Pro România. Fiindcă am fost printre cei care au fondat partidul, e normal și îmi doresc ca acest proiect politic să continue și să aibă succes. Dacă asta e decizia (respectiv, de a fi suspendat în partid), ne vom strânge mâinile bărbătește și vom continua separat.

Sunt prieten cu Victor de 10 ani și nu cred că o astfel de întâmplare va distruge această prietenie. Nu vreau să-i mai bulversăm pe colegii noștri din teritoriu. Trebuie să fie lăsați să se ocupe de campanie”, s-a citat singur politicianul.

Articolul precedentTranzacție din domeniul farmaceutic anulată, după ce Consiliul Concurenței primise notificare
Articolul următorCei șase candidați susținuți de partidele parlamentare la alegerile prezidențiale, invitați la dezbatere. Dăncilă se roagă de Iohannis de câteva săptămâni