Eugen Teodorovici Foto: Facebook

Înainte de a părăsi ministerul Finanțelor, Eugen Teodorovici a ținut să facă niște declarații și să bea și chiar și un pahar de șampanie cu angajații prezenți.

Fostul ministru al Finanțelor , Eugen Teodorovici, care a fost numit ministru în anul 2018, a spus că între el și actualul ministru, Florin Cîţu, sunt multe diferențe.

”Prezența mea în acest birou va fi simţită cu siguranţă. (…) Dacă veţi compara declaraţiile făcute de mine şi de colegul Cîţu, veţi constata o diferenţă în abordare, de stil, de clasă, de rasă. Nu, de clasă”, a spus fostul ministru.Florin Cîţu a primit aviz negativ din partea membrilor comisiilor Parlamentului, atunci când a fost audiat pentru postul de ministru al FInanțelor, premierul Ludovic Orban afirmând însă că acest lucru a fost cauzat de faptul că PSD deținea majoritatea în comisia respectivă , decizia fiind una politică.

Miniştrii Cabinetului Orban au depus jurământul în faţa președintelui Klaus Iohannis, iar marți urmează să își preia posturile de ministru în cadrul ministerelor.

Articolul precedentSchimbări în administrația publică. Un prefect și-a dat demisia
Articolul următorStrângere de semnături pentru susținerea lui Raed Arafat