Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Astăzi, 05 octombrie, pe conducta magistrală, cu diametrul de 600 mm, de pe strada Năvodari din localitatea Lumina, județul Constanța, s-a produs o avarie.

Se va furniza apă cu presiune redusă în diverse zone din localitățile Lumina, Corbu și Năvodari

În vederea remedierii situației, între orele 13:00 și 21:00, furnizarea de apă cu presiune redusă va afecta zonele Peninsulă și Industrială, iar în zonele mai înalte și la etajele superioare ale clădirilor se va înregistra lipsa totală a apei.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis membrii societății constănțene.

Eficient și rapid: Societatea RAJA dispune de un serviciu de Call Center non-stop

Serviciul de Call Center al societății constănțene este disponibil 24 de ore din 24 și 7 zile din 7, fiind accesibil prin numărul unic 0241 924.

Serviciul de Call Center se bazează pe un robot telefonic, care îndrumă utilizatorii să transmită indexul contorului de apă potabilă, să primească mesaje preînregistrate despre eventuale disfuncționalități în furnizarea apei potabile, să semnalizeze avarii în sistemul de alimentare cu apă sau canalizare către Dispeceratul Central și să solicite informații referitoare la serviciile oferite de companie.

Articolul precedentDirectorul Poliției Locale București, numit de Nicușor Dan, este fost șef de jandarmi cu plângere pentru agresiune
Articolul următorPrimarul din Mioveni, reținut după un flagrant. Avocat: Nu se aștepta
Jurnalist full-time / Pesimist part-time