Sursă foto: Facebook/Nicolae Ciucă
Sursă foto: Facebook/Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă, premierul României, a precizat că țara va beneficia de încă 31 de miliarde de euro.

Toate aceste fonduri vor fi alocate pentru modernizarea țării, prin Politica de Coeziune.

În egală măsură, Nicolae Ciucă a explicat că această sumă de bani se adaugă celor aproximativ 30 de miliarde de euro pe care țara le poate accesa prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Aceste fonduri se adaugă celor aproximativ 30 de miliarde de euro pe care le putem accesa prin PNRR

Într-un comunicat publicat astăzi, 5 octombrie, pe contul de Facebook, premierul României a ținut să adauge că a fost prezent în cadrul ceremoniei de semnare a Acordului de Parteneriat 2021-2027. Prezent a fost și ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș.

Vor fi finanțate mai multe proiecte de infrastructură de transport și din domenii esențiale, precum sănătate, dezvoltare durabilă, dezvoltare inteligentă și digitalizare

Am participat, astăzi, la ceremonia de semnare a Acordului de Parteneriat 2021-2027, alături de Comisarul European pentru Coeziune și Reforme, Elisa Ferreira și de ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș.

Avem, astfel, încă o oportunitate majoră de finanțare pentru proiecte de infrastructură de transport și din domenii esențiale, precum sănătate, dezvoltare durabilă, dezvoltare inteligentă și digitalizare, precum și pentru programe de educație, locuri de muncă, incluziune și demnitate socială”, a scris premierul României pe contul de Facebook.

Articolul precedent„Ceaușescu n-a murit”: Guvernanții au găsit soluția optimă pentru a nu îngheța în case: să ne îmbrăcăm în blugi
Articolul următorPrejudiciu imens din reciclare fictivă. Schema infracțională nu este, însă, completă
Jurnalist full-time / Pesimist part-time