Tabăra Orban nu va participa la votul moțiunii

Astăzi, de la 12:00, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu va fi supusă la vot. Conform surselor, aceasta are mari șansă să treacă

Sursă foto: stirileprotv.ro
Sursă foto: stirileprotv.ro

Susținătorii lui Ludovic Orban au decis deja ce au de gând să facă astăzi, în ziua în care moțiunea de cenzură PSD, cea împotriva premierului Florin Cîțu, va fi supusă la vot. Mai exact, aceștia au ales să nu se prezinte astăzi, în Parlament. Mai mult, conform unui mesaj transmis de susținătorii fostului lider PNL, aceștia se vor reuni în biroul președintelui Camerei Deputaților pentru a stabili care va fi următorul pas al „taberei” conduse de Ludovic Orban, în contextul actualei crize politice din România.

Ludovic Orban și susținătoții săi, marii absenți

Buna dimineata, dragi colegi! Asa cum ne-am inteles aseara, astazi nu participam la dezbaterea si votul motiunii. De asemenea, in functie de disponibilitatea fiecaruia, va asteptam la 11,30 la biroul presed Cdep pentru a stabili mesajul comun pe care dorim sa-l transmitem în situatia politica actuala. Multumim!

transmit susținătorii lui Ludovic Orban

Astăzi, de la ora 12:00, moțiunea PSD „Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor! Jos Guvernul Cîţu!” va fi supusă votului în Parlament. Conform informațiilor pe care le avem până la această oră, aceasta are toate șansele să treacă, astfel că rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Guvernul, începând de mâine.

Citește și: Negrescu explică de ce Cîțu ar trebui să plece

Articolul precedentCreșterea prețurilor la alimente va continua și în lunile următoare
Articolul următorCum descrie Gorghiu moțiunea: „bucuria nebunilor”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.