Cum descrie Gorghiu moțiunea: „bucuria nebunilor”

PSD a instalat astăzi pe holurile Parlamentului o statuie ce îl înfățișează pe Superman căzut în cap, într-o baltă de sânge

Foto: Facebook

Senatorul liberal, Alina Gorghiu, și-a manifestat părerea despre ceea ce s-a întâmplat astăzi pe holurile Parlamentului, cu foarte puțin timp înaintea moțiunii de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu. Este știut faptul că Gorghiu face parte din tabăra care îl susține pe Cîțu, astfel că un comentariu din partea acesteia era, până la urmă, de așteptat. Și cum cei de la PSD au instalat o statuie ce îl înfățișează pe Superman, căzut în cap, într-o baltă de sânge, ironizându-l astfel pe premier, după ce acesta a postat un clip în care pretindea că are super-puteri, asemenea eroului.

Alina Gorghiu: „Balta de sânge e o invitație, un îndemn clar la violență”

Alina Gorghiu a condamnat gestul celor de la PSD, sugerând că abia acum înțelege de ce partidul începe să capete puncte de vedere comune cu AUR, un partid considerat extremist de Florin Cîțu.

„Recuzita PSD la plenul de azi.

Balta de sânge e o invitație, un îndemn clar la violență.

Apropo de apropierea dintre PSD și AUR. Bucuria nebunilor va fi azi în plen… dar mai ales după”, a spus Alina Gorghiu, pe pagina acesteia de Facebook.

Moțiunea de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu urmează să fie supusă la vot astăzi, începând cu ora 12:00.

Cum descrie Gorghiu moțiunea: „bucuria nebunilor”
Foto: preluare EpochTimes România

Citește și: Tabăra Orban nu va participa la votul moțiunii

Articolul precedentTabăra Orban nu va participa la votul moțiunii
Articolul următorMoțiunea de cenzură, motiv de ironii: „echipa câștigătoare, echipa ucigătoare”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.