Moțiunea de cenzură, motiv de ironii: „echipa câștigătoare, echipa ucigătoare”

„Tu, Florin Cîțu, ai eșuat big time!”, i-a spus Marcel Ciolacu, premierului supus moțiunii de cenzură

De la ora 12:00, în Parlament a început votul pentru moțiunea de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu. Înaintea votului, mai mulți lideri politici au primit dreptul la replică, la tribună. Printre aceștia s-a numărat și liderul PSD, Marcel Ciolacu. „Nu sunteți fantastic, nu sunteți wow, sunteți total lipsit de realitate. Ați ajuns cel mai detestat om din România. Acasă!”.

Moțiunea de cenzură, presărată cu ironii

„Nu v-am auzit să-i fi atras atenția domnului Iohannis să poate mască, domnule Orban. Aici suntem 500, la congresul dumneavoastră au fost 5.000”, i-a spus Marcel Ciolacu, liderul PSD, președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban.

„În Guvernul Meu, românii mor arși în spitale. Nu o singură dată, nu de două ori, ci de 12 ori”, a adăugat Ciolacu. „Echipa câștigătoare, echipa ucigătoare”, a subliniat acesta.

Liderul PSD a mai spus, de asemenea, că România moare de foame la propriu. „Oamenii nu au nevoie de supereroi, ci de respect, de condiții decente. (…) Românii suferă de foame și frig”.

„Mă uit la domnul Barna… aveți azi șansa să vă spălați păcatele. Dacă regretați, votați moțiunea de cenzură a Partidului Social Democrat. Trebuie să salvăm România. Moțiunea PSD va trece cu un scor istoric. Florine, Superman, ai căzut în cap… zboară acasă lin”, a conchis apoteotic Marcel Ciolacu.

Moțiunea de cenzură poate fi urmărită live și pe pagina de Facebook a Ziarului de Investigații.

Citește și: Cum descrie Gorghiu moțiunea: „bucuria nebunilor”

Articolul precedentCum descrie Gorghiu moțiunea: „bucuria nebunilor”
Articolul următor„Chiar aţi fi putut fi Superman, dar aţi ales să fiţi un banal Florin Cîţu”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.