Foto: Clubul Feroviar

Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, argumentează de ce premierul Cîțu ar trebui să dispară din fruntea Guvernului, cu doar câteva ore înaintea moțiunii de cenzură a PSD, împotriva acestuia.

Negrescu are „cinci motive pentru care Guvernul PNL-USR-UDMR trebuie să pice astăzi în Parlament”

În opinia europarlamentarului social democrat, Guvernul format din PNL-USR PLUS și UDMR ar fi supra-îndatorat România fără să explice ce au făcut cu banii și ar fi ignorat nevoile antreprenorilor locali.

Mai mult, punctează Negrescu, Guvernul ar fi gestionat dezastruos pandemia, dar și campania de vaccinare, „fiind mai preocupați de bătăliile politice interne”.

„Au condiționat fondurile de redresare de reforme anti-sociale care nu pot fi realizate”, a mai scris acesta, pe contul său de socializare.

Cât despre nivelul de trai și puterea de cumpărare, Victor Negrescu spune că, în guvernarea Cîțu, acestea ar fi scăzut considerabil, pentru că guvernanții nu ar fi „gestionat adecvat inflația, creșterea prețurilor la energie, deficitul bugetar și comercial sau schimbul valutar”.

Politicianul condamnă inclusiv faptul că educația a fost lăsată de izbeliște.

„Fiecare cetățean poate identifica cu ușurință motive pentru care acest guvern trebuie să plece. Ignoranța, incompetența și mai ales aroganța lor au făcut ca românii să o ducă astăzi mai rău.”, a mai scris Victor Negrescu.

Citește și: Iohannis i-a pus cheia de gât lui Cîțu și a plecat în Slovenia, în ziua moțiunii

Articolul precedentSpitalele își închid din nou porțile. Arafat a anunțat suspendarea pe 30 de zile a internărilor care nu sunt urgențe
Articolul următorPonta, în contextul incendiului de la spitalul din Constanța: „Probabil domnul Iohannis îmi va cere tot mie demisia”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.