Foto: preluare G4Media.ro

Marți după-masă, în zona comunei Moisei, un autocar al cărui șofer a pierdut controlul volanului și a intrat într-o casă. Autoritățile au activat Planul Roşu de Intervenţie, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

„În urma impactului, mai multe persoane sunt investigate medical la faţa locului, nu se cunoaşte momentan numărul exact al acestora. Din acest motiv, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, menţionează sursa citată.

În urma accidentului, șase persoane au avut nevoie de intervenția medicilor, dintre care o persoană a intrat în stop cardio-respirator, trei persoane au fost transportate de urgență la CPU Borșa și două persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului.

 

Majoritatea pasagerilor sunt în stare bună.

Oana Alexa Gonczi, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș, a declarat că în autocar se aflau 51 de turiști din Polonia, la fața locului fiind trimise mai multe echipaje de intervenție.

„Forţele de intervenţie s-au deplasat la locul evenimentului cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două de descarcerare, trei echipaje cu paramedici, un echipaj de terapie intensivă mobilă (TIM), o autospecială de transport victime multiple, patru ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) şi un elicopter”, a declarat Oana Alexa Gonczi

Totodată, oamenii legii au anunțat că circulația rutieră în zonă se desfășoară pe un singur fir.

Reamintim că în urmă cu o zi, un tânăr de 16 ani, care conducea un tractor pe DJ 609 și care nu deținea permis de conducere a provocat un accident rutier în care și-a pierdut viața un bărbat de 25 de ani care circula regulamentar cu mașina.

A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere.

Citește și articolul: Marea Britanie înăsprește legislația rutieră: Închisoare pe viață pentru șoferii care provoacă accidente mortale de circulație

Articolul precedentUn angajat român din doi pleacă anul acesta în prima vacanță fără restricții
Articolul următorImagini incredibile în Timișoara. O mașină se plimbă cu un „cadavru” pe capotă
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.