Cîțu, mai bun ca Ion I. C. Brătianu? „Economia are cea mai rapidă revenire după o criză economică din ultima sută de ani”

Florin Cîțu se consideră cel mai bun premier al ultimei sute de ani, uitând de Ion I. C. Brătianu, emblemă absolută a liberalismului românesc

Foto: Facebook

Premierul Florin Cîțu devine din ce în ce mai încrezător în propriile forțe, acum, în prag de alegeri interne. Așadar, acesta nu scapă nicio ocazie de a-și scoate în evidență meritele și felul în care își execută îndatoririle de premier, punctând pe faptul că ar fi, în realitate, cel mai bun premier pe care l-a avut țara noastră, în ultima sută de ani (1921-2021).

Florin Cîțu anunță că „rata șomajului a scăzut în fiecare lună din 2021. INS a anunțat că rata șomajului în luna mai a ajuns la 5.5% și la cel mai mic număr de persoane în șomaj din martie 2020”

Mai mult, premierul Cîțu a mai spus că o economie în care cresc investițiile și salariile ar fi o economie în care crește, de asemenea, și numărul locurilor de muncă în mediul privat, ceea ce, per total, ar duce la creșterea nivelului de trai de la noi din țară.

„Economia României are, datorită activității bune a Guvernului pe care îl conduc, cea mai rapidă revenire după o criză economică din ultima sută de ani. RomaniiTrebuieSaStie”, a mai spus premierul Florin Cîțu, pe contul său de Facebook.

Cu toate că premierul are acest obicei, de a folosit cuvinte „fantastice” pentru a-și descrie propriile realizări, realizări contestate de opoziție și catalogate ca fiind „umflate”, de când și-a anunțat candidatura la șefia PNL, acest gen de comportament pare să se fi intensificat, dând din ce în ce mai multă apă la moară partidelor parlamentare de stânga.

Premierul Cîțu concurează împotriva fostului premier și actual lider al PNL, Ludovic Orban. În partid, taberele sunt împărțite, Florin Cîțu beneficiind, totuși, de admirația multor nume „grele” din partid, ca Rareș Bogdan, Raluca Turcan, Emil Boc, Alin Tișe, Lucian Bode, Sorin Cîmpeanu – iar lista poate continua.

În contrapartidă, Ludovic Orban mizează pe sprijinul votantului tradiționalist, cel care nu se dezice de așa-zisele valori românești, bazate pe familia tradițională sau legate de Biserică.

Citește și: Muncitorii români, regretați de italieni. Românii preferă acum Germania sau Marea Britanie

Urmând cursul logic al declarațiilor premierului, putem spune că acesta se consideră mai bun inclusiv decât Ion I. C. Brătianu (PNL), deținătorul mai multor mandate de premier, atât înainte, cât și după 1921.

Articolul precedentMuncitorii români, regretați de italieni. Românii preferă acum Germania sau Marea Britanie
Articolul următorCompania britanică Zoe Alexander și-a mutat sediul în Prahova
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.