Aceeași Mărie, dar cu altă pălărie. Una galbenă, în loc de roșie. Cam așa ar putea fi descriși unii membri PNL. Cu toate că în momentul picajului abrupt al lui Dragnea, venirea lor la guvernare a fost văzută cu ochi buni, cetățenii acordându-le circumstanțe atenuante, iată că, încet-încet se ajunge la situația în care PNL devine acea definiție a ipocriziei.

În timp ce oamenilor de rând le sunt recomandate și chiar impuse anumite reguli de distanțare socială, în sânul PNL se întâmplă diverse acțiuni care sfidează nu numai regulile bunului simț, ci și încrederea pe care aceștia au primit-o din partea votanților sătui de Dragnea și gașca lui de politruci.

În fotografia atașată în antetul articolui de față, îl putem vedea pe candidatul PNL la Primăria Dumbrăvița, Sorin Drăgoi. Desigur, în condiții normale, nepandemice, acțiunea dumnealui n-ar fi deranjat pe nimeni. Poate un pic pe contracandidați, însă așa-i în politică. În luna iulie a anului 2020, mai exact în pragul unui al doilea val de coronavirus, Drăgoi se îmbăiază electoral cu „populațiunea”, uitând de sfaturi, de distanțare socială și de amenzi. Cine să-l amendeze pe el, până la urmă?

Cu toate că Sorin Drăgoi nu este un personaj extrem de cunoscut politicii centrale, el activând îndeosebi pe plan local, sursele ne spun cum că acesta ar fi un apropiat al primarului Timișoarei, Nicolae Robu. Mai mult decât atât, la un moment dat, a ocupat funcția de city-manager în Municipiul Timișoara, fiind, în egală măsură și un om de afaceri destul de prosper, extrem de popular la el în urbe.

Ce este cel mai grav este faptul că cei din PNL nu par a fi la prima lor abatere în acest sens. Să ne amintim, de asemenea, și de acțiunea altor liberali „curajoși”, cea petrecută în Sectorul 1 al Capitalei. Articolul poate fi citit aici: În plină pandemie, PNL comite un gest criminal și dăruiește baloane UMFLATE CU GURA.

Articolul precedentBerbeceanu scrie un nou capitol: „De ce PNL? Pentru că PNL!”
Articolul următorPrima Ligă de fotbal din Armenia a fost suspendată, cu efect imediat, din pricina blaturilor descoperite la mai multe meciuri!
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.