Răutăcioșii ar putea spune că de ceva timp prezența lui Rareș Bogdan în Partidul Național Liberal nu mai are prea mare priză la public, așa că liberalii aveau nevoie de un alt erou înregimentat în formațiunea politică, în persoana comisarului șef în rezervă Traian Berbeceanu. Fostul șef al BCCO Alba Iulia este de ceva timp apropiat al Guvernului PNL, după ce în decembrie a fost numit în funcția de șef de cabinet al ministrului Marcel Vela, însă doar cadrele MAI pot spune cât și cum i-a ajutat acesta. Una peste alta, după anunțul oficial făcut de PNL Deva, acolo unde Berbeceanu a semnat adeziunea, comisarul șef în rezervă a ținut să explice de ce a ales să fie membru de partid și ce va fi în continuare.

De ce acum?

Pentru că, cred cu tărie, este momentul ca în viața tuturor partidelor să apară oameni noi, care până acum nu au mai fost implicați politic.
Pentru că am hotărât să nu mai privesc de pe margine, să mă implic, să nu mai fiu nevoit să invoc eternul „în locul lor așa aș face”.
Și nu în ultimul rând, pentru că am dreptul!

De ce PNL?

Pentru că mereu am avut simpatii liberale.
Pentru că în organizațiile din județul meu sunt oameni minunați, dedicați comunităților locale, gospodari care deja au demonstrat că merită, cu prisosință, votul oamenilor.
Pentru că în ultima perioadă de timp am avut șansa să cunosc lideri naționali, oameni valoroși, buni profesioniști, convingându-mă personal de bunele lor intenții.
Pentru că, în condițiile unei guvernări pline de greutăți inimaginabile, am simțit grija față de cetățeni, preocuparea pentru sănătatea și siguranța acestora în detrimentul cumulului de capital electoral.
Pentru că este partidul care poate să repornească România.
Pentru că PNL!

Unde în PNL?

Jos, la talpă, în linia întâi.
Voi fi un simplu membru de partid, fără să vizez vreo funcție de conducere.
Nu mă interesează vreo candidatură personală, nu îmi doresc niciun loc pe vreo listă. Dar voi susține, cu toată puterea și priceperea, candidații desemnați, având convingerea că, împreună, avem șansa să schimbăm „culoarea” județului”, asigură Traian Berbeceanu.

Articolul precedentLudovic Orban răspunde la întrebarea zilei: vom reintra în stare de urgență?
Articolul următorLegea e pentru fraieri! Cadidatul PNL la Primăria Dumbrăvița face baie de mulțime, în scop electoral