Ludovic Orban își face campanie „om cu om”

În acest mod vrea să convingă fiecare filială că proiectul său este cel mai bun

Președintele PNL, Ludovic Orban consideră că se poate baza pe susținerea filialei Timiș, relatează presa locală Tion. În cadrul conferinței de presă de la Timișoara, Orban a ținut să precizeze că este adeptul campaniei de la om la om, care pare să fie la baza relațiilor bune pe care le are cu oamenii din teritoriu. De altfel, acest aspect a fost punctat recent și de președintele CJ Bihor, Ilie Bolojan, care însă și-a exprimat opinia spre ce direcție va merge la alegerile din 25 septembrie.

„Filiala Timiș este una dintre filialele puternice, care va avea un număr important de delegați. Deocamdată suntem la faza alegerilor la nivel local și județean. După finalizarea conferințelor județene și alegerea noilor conduceri la nivel local și județean va urma implicit campania, în care centrul director județean va decide delegații și susținerea pe care o acordă. Toți cei care mă cunosc știu că pe lângă relațiile avute cu liderii filialelor și cu parlamentarii, președinții consiliilor județene, ei știu că am avut relații bune cu membrii PNL, cu primarii PNL, consilierii județeni și locali (…) și întotdeauna am făcut campania de la om la om, ca să conving că proiectul pe care îl propun pentru PNL e cel mai bun. Ca atare mizez pe o susținere care s-a arătat și la Congresul PNL”, a spus Orban.

Spitale noi, prin PNRR

Printre subiectele discutate la Timișoare, între Ludovic Orban și reprezentanții partidului s-au numărat cele cu privire la infrastructura de transport, sănătate sau spotivă, dat și teme legate de legi sau îmbunătățirea legislației în diferite domenii.

În privința spitalelor, un subiect sensibil, având în vedere că de mai bine de 30 de ani nu a fost construit niciun spital nou, Orban a amintit de oprortunitățile pe care România le are prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Concret, la nivelul județului Timiș este vorba de proiectele de la Spitalul Județean, respectiv Institutul Oncologic, ce au o mare șansă de a deveni realitate prin PNRR.

Săptămâna viitoare, la Timișoara, este așteptat și premierul Florin Cîțu. Pentru moment cursa penrru șefia partidului este o „luptă în doi”, însă deja se vehiculează și o posibilă candidatura a lui Alin Tișe, președintele CJ Cluj. Acesta vizează o funcție în partid, dar nu o exclude nici pe cea de a vârf.

Bolojan despre Orban: „Are o experiență mai mare”

Articolul precedent„Este un mesaj puternic pe care îl dă generaţia tânără”
Articolul următorImpozit global de minimum 15% pentru marile corporații