Captură video Youtube/Digi24
Captură video Youtube/Digi24

Marcel Ciolacu s-a implicat în criza concedierilor angajaților de la STB.

Astăzi, șoferii au protestat din cauza concedierii a peste 200 de angajaţi care au făcut grevă ilegal, în ianuarie.

Manifestația a avut loc la sediul Societăţii de Transport Bucureşti STB SA din B-dul Dinicu Golescu, nr. 1.

În acest context, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, este de părere că „directorii lui Nicușor Dan” din STB se răzbună politic pe cei 220 de angajați concediați din Societatea de Transport.

Marcel Ciolacu, despre criza din STB: ”Bucureștenii au nevoie de un transport public civilizat, nu de vendete politice!”

În loc să se concentreze pe rezolvarea solicitărilor perfect legitime ale angajaților Societății de Transport București – parc auto corespunzător care să asigure siguranța și confortul călătorilor, dar si condiții mai bune de muncă, directorii lui Nicușor Dan au ”rezolvat” problema dând afară peste 220 din oamenii care au avut curajul să arate public cât de mare este dezastrul din cadrul societății de transport bucureștene”, a scris, joi, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

”Solicit autorităților responsabile implicarea urgentă în rezolvarea situației”

Președintele PSD mai precizează că răzbunarea nu rezolvă siguranța transportului public. Acesta a ținut să solicite autorităților responsabile implicarea urgentă în rezolvarea situației.

Solicit autorităților responsabile implicarea urgentă în rezolvarea situației create de o administrație incompetentă, dar revanșardă. Răzbunarea nu rezolvă siguranța transportului zilnic a sute de mii de oameni! Și nici lipsa condițiilor decente de transport așteptate de locuitorii Capitalei!”, a mai scris Marcel Ciolacu în textul publicat pe contul de socializare.

Articolul precedentCorneliu Ladin, un apropiat al oamenilor politici foști și actuali, furnizor de echipamente pentru evenimentele muzicale din România, suspectat că spăla bani pentru mafia rusească
Articolul următor„Parada” manipulării. Institutul Național de Sănătate Publică raportează oameni vaccinați împotriva Covid cu doza a patra, deși aceasta nu a fost autorizată. FOTO
Jurnalist full-time / Pesimist part-time