Sursa foto: ISU București
Sursa foto: ISU București

Conform unui anunț făcut de reprezentanții Metrorex, un tren de metrou s-a defectat în dimineața de marți, 5 aprilie.

Defecțiunea a avut loc între stațiile Grivița și Basarab. În acest context, toți călătorii aflați în metrou au fost evacuați prin tunel.

Metrorex informează publicul că astăzi 5.04.2022, la ora 7.51, pe Magistrala 4 între staţiile de metrou Grivita și Basarab, s-a produs o defecţiune la trenul de metrou. Călătorii aflați în tren au fost anunțați cu privire la deranjament și vor fi debarcați prin tunel, cu ajutorul personalului Metrorex, în condiții de siguranță și îndrumați pentru continuarea călătoriei. Circulația trenurilor de metrou se desfășoară, pe celălalt fir de mers, în sistem pendula”, se precizează în comunicat.

Metrorex a transmis că nu sunt persoane rănite, iar linia a fost deconectată de la electricitate

De asemenea, Metrorex a anunțat, într-un prim comunicat, că echipele fac demersurile necesare pentru retragerea trenului defect din circulație și reluarea acesteia în condiții normale pe ambele fire. În plus, călătorii au fost permanent informați prin sistemul de sonorizare din trenuri dar și din stații.

Prezentăm scuze călătorilor pentru disconfortul creat”, au scris reprezentanții.

În cursul dimineții, călătorii au fost evacuați pe tunel către stația Basarab, pe o distanță de aproximativ 200 metri, transmite ISUBIF.

În prezent, acționează Detașamentul Special de Salvatori, 2 SMURD, 4 autospeciale de pompieri și Salvatori Metrorex.

Articolul precedentScuter gratuit dacă te întorci la birou. O companie vrea să le facă angajaților mai ușoară revenirea la birou
Articolul următorPurtătorul de cuvânt al Guvernului „liniștește apele” privind intimidarea jurnaliștilor români
Jurnalist full-time / Pesimist part-time