Sursa foto- Facebook- Cristian Popescu Piedone

Sectorul 5 trebuie să fie în topul sectoarelor din București, este mesajul transmis de către primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, cu ocazia inspectiei făcute la intersecția străzilor Alexandriei cu Antiaeriană. Primarul Piedone a apreciat faptul că lucrările de amenajare a intersecției, aflată la intrarea în sectorul 5, au fost finalizate în termen de 48 de ore, așa cum a cerut în cursul zilei de joi. Locuitorii care au trecut în zonă au apreciat nouă înfățișare a intersecției, unde a fost amenajat un aranjament peisagistic în forma unei table de șah. În intersecție au mai fost plantate și flori  care au provenit din donații sau de la serele proprii ale societății specializate aflate în subordinea Primăriei Sectorului 5.

„Intersecția Alexandriei cu Antiaeriană s-a făcut în termen de  48 de ore, prin intermediul AS, societatea Primăriei, care a demonstrat că poate. Îi așteptăm din nou la alte locații, să ne demonstreze din nou că pot”, a spus primarul Piedone.

Edilul sectorului 5 a mai declarat că se va intra în profunzime în spatele blocurilor, unde locatarii așteaptă de 30 de ani reabilitarea infrastructurii.

„Fiind și intrare în sector, o să avem și o emblemă de intrare în sector ca să se știe că și în sectorul 5 civilizația începe să și recapete drepturile ca și respectul față de cetățean. Această biluță nu e făcută din bani publici, este un prototip și ne gândim dacă o brenduim sau nu. Angajații de la AS au stat aici zi și noapte pentru a face o surpriză cetățenilor care au văzut o schimbare în bine. Continuăm să dăm Cezarului ce e al Cezarului. Sectorul 5 trebuie să fie în topul sectoarelor din București și mă asigur că așa va fi”, a mai spus primarul Piedone.

Primarul Piedone:”Încercăm să așternem bucurie pe unde putem”

„Dacă-i primăvară… să fie și-n comunitatea noastră!Încercăm să înlocuim urâtul cu parfum de floare. Încercăm să pastelăm cartierele cu vegetație crudă. Încercăm să așternem bucurie pe unde putem.Știu că mai sunt destule lucruri bune de făcut și multe, multe locuri de primenit! Știu… Și le vom face, ușor, ușor…Când am ajuns la primărie, cineva mi-a spus că Sectorul e murdar, trist, anost, îngălat, lipsit de perspectivă. Și că… n-are rețeta de modernizare! Mi-au rămas acele vorbe în cap! Mă bântuie! Dar… echipa Piedone le va găși antidotul! D-aia ne-am spus că… laolaltă cu dumneavoastră, cetățenii, vom încerca să facem imposibilul… posibil! Și, momentan, cu voia lui Dumnezeu, suntem în grafic! După 30 de ani de țambal strâmb, merităm un pian că-n filme. Vă spune Piedone că va fi bine! Pentru că… trebuie să ne fie bine!”, este mesajul transmis pe Facebook de primarul Cristian Popescu Piedone.

Primarul Cristian Popescu Piedone: Am redat intersecția străzilor 13 septembrie și Panduri locuitorilor sectorului 5!.

Articolul precedentNicolae Ciucă vrea să fie viitorul lider al PNL
Articolul următorNumărul cazurilor de gripă și viroze respiratorii a explodat la Timișoara