Reprezentantul României la OMS, Alexandru Rafila, a fost întrebat ce părere are despre întâlnirea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, cu managerii de spitale. Întrebare la care Rafila a refuzat să răspundă concret, cu subiect și predicat. Cu toate astea, Rafila a încercat un răspuns și a menționat că ar fi „rămas surprins aseară, când la ora 9 şi un sfert, deci sâmbătă la ora 9 şi un sfert a convocat directorii spitalelor din Bucureşti la o şedinţă ca să discute despre problema paturilor ATI. Or, lucrul ăsta cred că-l discutăm de trei luni, să te trezeşti după trei luni că ai o problemă şi vrei să o rezolvi sâmbătă seara, nu cred că este o abordare profesionistă şi responsabilă” a afirmat Alexandru Rafila, la B1.

Rafila nu și-ar dori ca declarațiile sale să fie interpretate politic, de aici și ezitarea

Mai mult, parlamentarul social democrat, Alexandru Rafila, insistă că tot ceea ce zice nu vrea să fie interpretat politic, mai ales atunci când spune că timp de trei luni de zile, Vlad Voiculescu nu ar fi avut nicio reacție constructivă.

„Nu vreau să mai comentez pentru că nu vreau să fie interpretat în registru politic ceea ce spun eu, dar modul de abordare al Ministerului Sănătăţii, sau al ministrului Sănătăţii eu nu-l înţeleg. Totuşi, e membru al Guvernului României, până una-alta ar trebui să răspundă unor deziderate ale coordonării acestei pandemii din punctul de vedere al Guvernului. Dânsul are un program personal, mă rog, în sfârşit, nu mai intru în detalii” a afirmat Alexandru Rafila duminică seară, la B1 Tv.

Voiculescu anunță „recorduri nedorite” la ATI

Articolul precedentVoiculescu anunță „recorduri nedorite” la ATI
Articolul următorGermania ar putea să ofere libertăți suplimentare vaccinaților
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.