Faptul că Moldova a fost ocolită, ani de-a rândul, de „miracolul” autostrăzilor, nu este un lucru care să mai mire pe nimeni. De altfel, un calcul simplu scoate în evidență faptul că din totalul de 914 kilometri de autostradă, în toată România, doar 17 dintre aceștia se află în județele din regiunea Moldovei.

Miting auto pentru susținerea autostrăzi în Moldova

Și pentru că situația trebuie să se schimbe, întrucât și Moldova face parte din România, în data de 10 aprilie va avea loc un miting auto cu scopul susținerii construirii kilometrilor suplimentari de autostradă și în acea parte de țară uitată de autorități.

Bâlba testelor Covid în școli. Ministrul Educației opinează că ar putea renunța la testarea elevilor

Mitingul va avea loc, așa cum vă informam anterior, în data de 10 aprilie și se va desfășura în localitatea Cristești, din județul Iași, fiind vorba despre o locație aleasă simbolic, care se află la intersecția dintre Autostrada A7 și Autostrada A8. Acesta va fi organizat de asociația „Împreună pentru Moldova” (care este și un partid politic), reprezentanții solicitând Ministerului Transporturilor să includă o parte din tronsoanele din A7 și A8 în finanțarea PNRR (Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă), a anunțat G4Media.

Articolul precedentBâlba testelor Covid în școli. Ministrul Educației opinează că ar putea renunța la testarea elevilor
Articolul următorViktor Orban interzice accesul presei libere în spitale
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.