Gabriela Firea

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea, a declarat că în ultima perioadă se întâmplă „lucruri bizare” și este introdusă în tot felul de urzeli politice care nu au nicio legătură cu ea. 

Fostul primar general al Capitalei a decis să facă lumină în privința mai multor informații „pe surse” care susțin că ar urma să preia Ministerul Muncii.

„ «Calea cea mai scurtă către distrugere este să te iei la întrecere cu metodele adversarului» – Winston Churchill. Sunt introdusă în tot felul de urzeli politice și provocări care nu au nicio legătură cu mine, și nici cu nevoile oamenilor.

Și, pentru că primesc din ce în ce mai multe solicitări de clarificare, iată, pe scurt, opinia mea : în privința informațiilor “pe surse”, care scriu  despre o plecare a mea de la Ministerul Familiei, către Ministerul Muncii, resping categoric aceste dezinformări, reiterez că îl susțin pe colegul meu Marius Budăi și consider că nu a greșit cu nimic în comunicarea publică”, a scris Firea.

Suntem o echipă unită pentru că ne leagă dorința de a crește calitatea vieții tuturor românilor

De asemenea, senatoarea e de părere că Marius Budăi își face datoria și „ține cu pensionarii români”, motiv pentru care anumiți oameni politici îi cer demisia.

„Cei care vor să ne destabilizeze acum sunt dintre cei care au fost spectatori pasivi atunci când se amaneta viața românilor prin clauzele secrete din PNNR.  Și, în loc să salvăm acum, împreună, ce se mai poate salva, recurg la metodele vechi : dezbină și stăpânește. Nu vor reuși! Suntem o echipă unită pentru că ne leagă dorința de a crește calitatea vieții tuturor românilor”, a precizat ministrul Familiei.

Totodată, fostul primar general al Capitalei a amintit tuturor că va continua să își vadă de muncă, alături de colegii ei, pentru a găsi cele mai bune soluții la problemele românilor.

„Într-un noian de vorbe, declarații, promisiuni, atacuri, dezinformări, bețe în roate și printre garduri, noi ne vedem de muncă și găsim soluții concrete în domeniile pe care le gestionăm. Cum scriam la început : nu preluăm din metodele distrugătoare ale adversarilor. Declarați sau mocniți. Weekend cu pace în suflet tuturor!”, a concluzionat senatoarea Gabriela Firea.

Cărbunaru, despre remanierea lui Budăi: „Nu a fost pus în discuţie un astfel de subiect”

Articolul precedentProtest la Craiova, din cauza poluării
Articolul următorUltimatum dat de sindicatele din învățământ Guvernului
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.