Sursa: Facebook

„Părintele” Alianței Pentru Patrie, Codrin Ștefănescu, nu vede în continuare cu ochi buni modul în care actuala coaliție de guvernare gestionează situația din țară și, mai mult decât atât, percepe acțiunile tuturor ca fiind acte de trădare.

Ale tuturor, mai puțin ale celor care „luptă” din și pentru APP, formațiune pe care fostul secretar general al PSD o consideră o adevărată forță, de care se tem toți.

În rest, Codrin Ștefănescu consideră că toți sunt trădători, începând cu președintele Klaus Iohannis și terminând cu cei pe care îi intitulează „reziști”. Mai mult, acesta rămâne în continuare ferm pe poziții: trădător este și fostul său coleg de partid, actualul președinte al PSD, Marcel Ciolacu.

Și, în acest context, Codrin Ștefănescu îi avertizează pe toți că românii nu vor ierta „trădarea”, fără a specifica exact despre ce trădare este vorba. Cert este că, după cum lasă să se înțeleagă acesta, APP va avea grijă ca trădătorii să plătească, pentru că „reprezintă poporul român”.

Toată lumea acuză pe toată lumea! Reziștii îl acuză pe Iohannis de trădare de țară! Peneliștii îi acuză pe reziști de trădare de țară! Românii îi acuză pe reziști și peneliști că au trădat și țara și poporul simultan!

Ciolacu guvernează cu peneliștii și votează în Parlament cu reziștii! Că așa a fost ordinul de sus, iar el execută cu supușenie! Acum înțelegeți de ce sunt speriați de APP? Pentru că #AliantaPentruPatrie reprezintă poporul român, iar poporul nu va ierta trădarea!”, avertizează Codrin Ștefănescu.

În ciuda acestor rânduri, Codrin Ștefănescu pare totuși conștient și de realitate și de locul pe care îl ocupă APP în societate, dacă este să analizăm gândurile transpuse în postări pe Facebook. Spre exemplu, în urmă cu câteva zile, acesta chema „la arme” românii, cerându-le să nu mai fie „impasibili” și să nu mai stea „cu brațele încrucișate, lipsiți de vlagă și de orice tip de reacție”, iar în schimb să fie trup și suflet alături de Alianța Pentru Patrie”. Era chiar categoric și nu făcea paradă cu forța partidului său: „Luptați alături de noi dacă vreți să mai avem o țară!”.

Articolul precedentMinisterul Sănătății schimbă abordarea înaintea valului 5
Articolul următorProiectul de hotărâre privind organizarea şi funcționarea Ministerului condus de Gabriela Firea intră în ședința de Guvern. Cum arată acesta