Primarul unei localități oferă 20.000 de lei pentru prinderea unor hoți

Primarul comunei Smârdan, Petrică Vasile Mărculescu, vrea dovezi clare despre persoanele implicate în furtul motoarelor de pe bărci.

Primarul comunei tulcene Smârdan oferă o recompensă de 20.000 de lei celor care pot oferi informații cu ajutorul cărora să fie descoperite persoanele care au furat mai multe motoare de bărci. Hoții au fost filmați în timpul jafului, din imagini văzându-se inclusiv mașina cu care s-au deplasat, potrivit ziare.com.

Vineri noaptea, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Tulcea – Post Poliție Transporturi Navale Măcin, au fost informați privitor la sustragerea a trei motoare de ambarcațiuni de la malul drept al fluviului Dunărea, braț Măcin, de pe raza localității Smârdan.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de,, furt calificat”. Oamenii legii fac cercetări în vederea identificării persoanelor implicate și a stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii evenimentului, informează Biroul de presă al IPJ Tulcea.

Primarul comunei Smârdan, Petrică Vasile Mărculescu, oferă o recompensă de 20.000 de lei celui care va aduce dovezi clare despre persoanele implicate în furtul motoarelor de pe bărci.

Edilul a prezentat chiar și un indiciu asupra furtului de ieri noapte: „Mașina care a participat la furt este cea din imagine, posibil Peugeot 807 sau Renault Espace!”

„Apelez pe această cale la toți oamenii de bine care vor să ajute la prinderea acestor personaje certate cu legea. Le garantez confidențialitate, garantat – 100%. Asemenea specimene, care se bucură de lucruri furate vor veni și ne vor tulbura liniștea de fiecare dată când vor avea chef, dacă nu ne mobilizăm și nu luăm măsuri urgențe. Oameni buni, dacă aveți informații care pot duce la prinderea acestor hoți…, ajutăți-ne… pentru ca, la rândul nostru, să putem ajuta. Pe lângă datoria pe care o avem unii față de ceilalți, de a ne proteja și de a ne ajuta, vă asigur că oricine ne va da detalii despre actul de furt petrecut la noi în comună, va fi protejat ca identitate. Am ridicat recompensa la 20.000 de lei. Doamne ajută!”, a conchis primarul  Petrică Mărculescu.

Luni începe o nouă etapă a programului Rabla pentru Electrocasnice

Articolul precedent Luni începe o nouă etapă a programului Rabla pentru Electrocasnice
Articolul următorParlamentarii discută azi despre revocarea din funcţie a lui Bădălău de la Curtea de Conturi