Gabriela Firea / Foto: Facebook

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, într-o postare pe un site de socializare, l-a atacat în termeni duri pe Nicușor Dan. Ea a precizat că mulți români ar mai fi în viață dacă primarul actual nu ar fi oprit testarea gratuită. Mai mult, senatoarea e de părere că au murit oameni cu zile din cauza incompetenției administrației locale de a se pregăti pentru valul patru al pandemiei.

De asemenea, Gabriela Firea a scris, în postarea ei, că la debutul pandemiei, sub conducerea ei, primaria a luat toate măsurile necesare de stopare a răspândirii noului coronavirus.

Gabriela Firea dă vina pe guvern și primar pentru criza sanitară

Fostul primar al Capitalei l-a ironizat pe Nicușor Dan. Ea spunând că pentru el „pandemia s-a terminat”. „Dl Nicușor a constatat că “s-a terminat pandemia”! Așa “terminată”, a omorât și chinuit atâția oameni! Nepăsarea, lipsa oricărui sentiment de grijă pentru ceilalți ucid oameni!”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Mai mult decât atât, ea susține că, la preluarea mandatului de Nicușor Dan, Primăria Capitalei avea pregătită aparatura necesară și personalul instruit pentru a lupta cu noul coronavirus.

„I-am lăsat aparatură, teste, personal instruit, spital COVID. Circuite în toate celelalte spitale ale primăriei. Și pentru noua boală, dar și pentru pacienții care au alte suferințe. Praful s-a ales de tot!”, a conchis Firea, în mesajul postat pe site-ul de socializare.

De asemenea, într-o postare anterioară, Firea nu a ezitat să-l facă vinovat pe Nicușor Dan pentru că ține bucureștenii fără căldură. De asemenea, ea a amintit că i-a lăsat „moștenire” un proiect de fonduri europene în valoare de aproape 280 milioane de euro. Bani ce trebuie folosiți pentru a repara circa 200 km de conducte principale. Nici de data asta, primarul actual al Capitalei nu a scăpat de săgețile senatoarei, care l-a ironizat, precizând că el visează să cumpere „Elcen”. Când sute de blocuri nu au căldură, iar datoriile Capitalei se ridică la jumătate de miliard de lei.

Mesajul din zilele trecute a venit în contextul în care Timișoara se află într-o situație asemănătoare cu cea a Capitalei.

Gabriela Firea: „Situația Timișoarei rămasă fără apă caldă și căldură se întâmplă zilnic în București”

Articolul precedentINSP: 90% dintre decesele înregistrate au fost la persoanele nevaccinate
Articolul următorPresiuni uriașe în cazul fraudării alegerilor locale din Sectorul 1. „Greii” din CSM vor să-l pună la zid pe procurorul care se ocupă de caz
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.