Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu vrea să fie foarte clar: nu crede în buna-credință sau priceperea președintelui Klaus Iohannis, făcând referire la declarațiile acestuia din spațiul public. Azi, Tăriceanu își începe o postare pe Facebook cu un „disclaimer”: nici nu ar face referiri la președintel țării, însă nu poate să tacă. Mai ales că, în opinia politicianului, președintele țării nu face altceva decât o campanie – agresivă am zice noi – în favoarea liberalilor, când în realitate ar trebui să discute chestiuni concrete despre pandemie. Tăriceanu a găsit și o nouă titulatură pentru președintele țării: „Iohannis-Ghinion” și spune că acesta ar trebui ignorat de cetățeni.

Mă enervează foarte mult că sunt nevoit să vorbesc atât de des despre dl Iohannis. Bănuiesc că și pe mulți dintre dvs! Dar nu pot să nu mă revolt când văd manipularea ordinară pe care o practică! Pentru că a trecut de mult de nivelul de campanie electorală pentru PNL și a ajuns la stadiul de manipulare.

Toate aceste așa zise conferințe de presă pe care le organizează la ore de maximă audiență, toate aceste întâlniri false și inutile de la Cotroceni nu sunt decât praf în ochii noștri! El nu face decât să ocupe spațiul public cu non-mesaje în asemenea fel încât să ne țină ocupați și să nu dăm cu ei de pământ pentru felul în care gestionează epidemia! Pe modelul: un prost aruncă o piatră în apă și 20 de deștepți încearcă să o scoată! Cam asta este situația în care ne aflăm!

Săptămâna trecută vindea pielea ursului din pădure cu cele 80 miliarde euro care așteaptă la Bruxelles să cadă peste noi dacă ai lui câștigă alegerile. Ieri seară ne-a vorbit despre vaccin! Un vaccin care nu a apărut și nu se știe când o să apară!

Nimic despre cei aproape 8.000 de infectați de ieri! Nimic despre cei 120 de români decedați sau despre spitalele pline ochi!

Oameni buni, vă îndemn să-l ignorați pe acest Iohannis-Ghinion, pentru că doar așa vom scăpa de a-l vedea în fiecare zi pe televizor! Sper că v-ați lămurit că nu are nimic de spus! Parcă tăcerile lui din primul mandat erau mai inteligente!”, opinează Călin Popescu Tăriceanu.

Articolul precedentAdministrație „de cumetrie”! La Fălticeni, contractele de reparații străzi merg pe bandă rulantă către firma cumătrului primarului Cătălin Coman
Articolul următorMarcel Ciolacu, incisiv la adresa premierului