Președintele PSD Marcel Ciolacu pare să devină din ce în ce mai incisiv. Cu cât se apropie mai mult alegerile parlamentare, cu atât crește și nivelul său de atac, invers proporțional cu timpul rămas până vom afla cine va avea majoritatea parlamentară în următorii patru ani. Mai mult decât atât, Ciolacu este de părere că Ludovic Orban s-ar comporta similar lui Nicolae Ceaușescu, îndemnându-l pe acesta să recunoască că „el e Ceaușescu”.

Marcel Ciolacu, ironic: „Schimb Avocatul Poporului, schimb și CCR”

Astfel, supărat pe intențiile lui Orban de a o schimba din funcție pe Renate Weber, Ciolacu insistă că o astfel de mișcare nu este una deloc democratică.

„Eu nu știu cum va fi schimbată doamna Weber și nu știu cum e democratic. Dacă Orban vrea să se întoarcă înainte de 1989 să vină să ne spună: Eu sunt Ceaușescu, eu conduc cum vreau. Schimb Avocatul Poporului, schimb și CCR. Să vină să ne spună și mergem și explicăm pe plan internațional”, a declarat Ciolacu.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentTăriceanu, despre „Iohannis-Ghinion”: „Parcă tăcerile lui din primul mandat erau mai inteligente”
Articolul următorTătaru nu crede că vom avea stare de urgență până la alegerile parlamentare
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.