Sorin Grindeanu nu este prea sigur că USR PLUS va vota moțiunea PSD

„Îi chemăm pe cei de la AUR și USR PLUS să dea un vot de blam Guvernului Cîțu și acoliților lui”

Foto: Facebook

Social democratul Sorin Grindeanu nu pare prea convins că USR PLUS va da curs apelului PSD de a vota moțiunea de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu. Moțiunea va fi votată mâine în Parlament, începând cu orele 12:00. „Toți parlamentarii PSD vor vota moțiunea de cenzură, singurul dubiu este la cei de la USR PLUS, care au refuzat să asiste și la citirea moțiunii de cenzură”, a spus Sorin Grindeanu, astăzi, la sediul PSD.

Sorin Grindeanu: „Ei nu vor să dea jos Guvernul că a guvernat prost pentru români, vor să-l dea jos pentru că s-au certat cu Cîțu, adică pentru orgoliile lor personale”

Acesta a mai spus că, românii ar avea nevoie de un Guvern bun, mai exact un Guvern care să reușească să treacă România de situația grea în care se află, în acest moment.

„O să avem și o cerere către președinții celor două Camere: cei 157 de parlamentari PSD vor vota la vedere. Îi chemăm pe cei de la AUR și USR PLUS să dea un vot de blam Guvernului Cîțu și acoliților lui”, a adăugat Sorin Grindeanu, astăzi.

Politicianul a lansat, de asemenea, și un apel către cei doi președinți de Camere, cerându-le să identifice soluții pentru ca toți parlamentarii să poată să își exercite dreptul de vot. „În cazul în care apar suspiciuni trebuie să existe o variantă legală pentru ca fiecare vot să fie consemnat. PSD are un parlamentar confirmat cu Covid, iar un alt deputat are o problemă de sănătate foarte gravă, dar mâine va veni să voteze la moțiune”, a conchis Sorin Grindeanu.

Citește și: Florin Cîțu, despre USR PLUS: „Trebuia să-i dau afară mai repede”

Articolul precedentFlorin Cîțu, despre USR PLUS: „Trebuia să-i dau afară mai repede”
Articolul următorPSD îi va face plângere penală lui Florin Cîțu
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.