Florin Cîțu, despre USR PLUS: „Trebuia să-i dau afară mai repede”

„Am fost indulgent”, a mai spus premierul, la adresa foștilor săi parteneri de guvernare

Florin Cîțu / Foto: Iulia KELT

Într-o recentă conferință de presă, premierul Florin Cîțu a vorbit despre USR PLUS și despre marea dezamăgire în ceea ce-i privește pe aceștia. Declarațiile premierului vin cu o zi înaintea moțiunii de cenzură înaintată de PSD, moțiune care, potrivit surselor, se anunță a fi un real succes pentru social democrați, însă nu numai pentru aceștia, de aceeași baricadă situându-se inclusiv USR PLUS și AUR.

Florin Cîțu: „Ce mi se pare foarte interesant este că în moțiunea PSD se spune că este incompetent ministrul Sănătății, este incompetent ministrul Economiei”

Așadar, Florin Cîțu subliniază că USR PLUS va vota inclusiv împotriva unor portofolii deținute de aceștia. „Mie asta îmi arată că am fost foarte indulgent și trebuia să îi dau afară mai repede, dacă ei spun că n-au fost buni la guvernare.”, a spus Florin Cîțu.

Un alt subiect fierbinte despre care a vorbit premierul a fost cel al plafonării prețurilor la energie, în contextul facturilor tot mai mari. „În ședința de guvern vom aproba o reducere a facturilor pentru consumatorul casnic. Din păcate, cei care vin cu moțiunea, nu țin cont că nu mai putem lua o măsură și pentru consumatorul non casnic. Dacă vom vedea că se ia această măsură a plafonării în mai multe țări UE, o vom lua și noi”, a mai spus acesta, în aceeași declarație de presă, susținută de curând.

Citește și: PSD, după ce Bode a refuzat să se prezinte la „Ora Ministrului”: „un mare fricos”

Articolul precedentPSD, după ce Bode a refuzat să se prezinte la „Ora Ministrului”: „un mare fricos”
Articolul următorSorin Grindeanu nu este prea sigur că USR PLUS va vota moțiunea PSD
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.