PSD, după ce Bode a refuzat să se prezinte la „Ora Ministrului”: „un mare fricos”

„Ce ascunde Bode?”, se întreabă social democrații. La rândul lui, ministrul Bode a spus că la congres a participat în calitate de membru de partid, nicidecum în calitate de ministru de Interne

Sursa Foto: Facebook

PSD i-a cerut ministrului de Interne, Lucian Bode, să se prezinte în Parlament la „Ora Ministrului”. În urma refuzului acestuia de a veni, social democrații au reacționat de urgență, declarând că „Bode este un mare fricos”, plusând, de asemenea, pe faptul că ar fi fost de datoria lui să dea explicații.

PSD: „Trebuia sa explice unei țări întregi de ce a făcut congresul PNL cu 5.000 de oameni care nu au respectat nicio regulă”

Social democrații ar fi vrut ca ministrul de Interne să explice, în fața întregului Parlament, cum de a fost posibil ca în plin val patru, Congresul PNL să strângă 5.000 de oameni în aceeași încăpere, considerând că acest lucru reprezintă o sfidare la adresa cetățeanului de rând. „Și asta în timp ce introduce alte și alte restricții și tine oamenii în casă. Și le dă amenzi. Ce ascunde Bode? De ce nu vine să explice?”, au mai declarat cei de la PSD.

În urma congresului PNL, partidul a fost amendat cu suma maximă de 10.000 lei. Dacă urmărim traseul banilor, vom observa că acești bani sunt plătiți, până la urmă, din taxele și impozitele cetățenilor.

Întrebat despre congresul PNL, Lucian Bode s-a delimitat de atribuțiile sale de ministru de Interne, declarând că la congres a participat în calitate de membru de partid, nicidecum în calitate de ministru.

Citește și: Lui Ionel Dancă îi e rușine de PNL-ul lui Cîțu

Articolul precedentLui Ionel Dancă îi e rușine de PNL-ul lui Cîțu
Articolul următorFlorin Cîțu, despre USR PLUS: „Trebuia să-i dau afară mai repede”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.