Lui Ionel Dancă îi e rușine de PNL-ul lui Cîțu

Ionel Dancă nu este singurul apropiat al lui Ludovic Orban care critică prestația PNL, sub conducerea lui Florin Cîțu. Vineri, Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii, și-a manifestat, la rândul ei, nemulțumirea

Foto: Facebook Ionel Dancă

Ionel Dancă, apropiat al lui Ludovic Orban, a criticat modul în care PNL gestionează situația curentă, sub conducerea lui Florin Cîțu. „Dragi colegi, la nici o săptămână după Congresul PNL, sunteți mulțumiți de alegerea făcută?! Ce vă spun oamenii? Sunteți mândri sau vă este rușine de situația în care noul PNL a adus țara? Vă spun sincer, mie îmi este rușine cu noul PNL!”, scrie Ionel Dancă, pe Facebook.

„Din păcate, indiferent de alegerea făcută la Congres, libera sau la ordin, acum cu toții trebuie să răspundem în fața oamenilor pentru continuarea unei crize guvernamentale absurde, pentru lipsa de soluții în fața noului val al pandemiei, scăpat de sub control, pentru lipsa de implicare în susținerea sistemului sanitar in fața noului val de supralicitare, pentru lipsa de soluții la criza economică generată de explozia prețurilor la energie, pentru abandonarea programelor de investiții locale promise pentru apă-canalizare, drumuri și gaze naturale…”, a mai scris Ionel Dancă, pe rețeaua de socializare.

Ionel Dancă a declarat că îi este rușine cu noul PNL și, mai mult, că nu ar fi singurul cu o astfel de părere. „Ce facem?? Încotro ne îndreptăm, mă întreabă zeci și sute de liberali. Răspunsul meu poate fi subiectiv dar nu pot să fiu altfel în condițiile în care cunosc toate opțiunile din interior și știu ca noul PNL nu are nicio soluție de ieșire din criză. Ludovic Orban este liderul politic de care are nevoie România pentru că am văzut că are puterea, priceperea și determinarea să muncească zi și noapte pentru a face bine țara noastră! În continuare, cred că Ludovic Orban este soluția pentru că are capacitatea de a reface rapid coaliția de guvernare și să redea Guvernului puterea și autoritatea de a face ceea ce așteaptă românii. Toată lumea politică știe acest adevăr. Și parternerii de la USR-PLUS și de la UDMR, ba chiar și o parte din electoratul PSD, știu că Ludovic Orban este soluția de guvernare de care are nevoie acum România. Și nu înțeleg, de ce unii vor in continuare să arunce țara în haos și refuză soluția care poate să ofere României o guvernare stabilă și responsabilă?! Sper ca în ultimul ceas, vocea rațiunii să învingă”, concluzionează politicianul.

Citește și: Orban nu exclude posibilitatea înființării unui „PNL 2”

Imediat după tragedia de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, un alt lider de seamă al fostului PNL, Violeta Alexandru, a criticat modul în care administrația Florin Cîțu face față crizei sanitare curente.

Articolul precedentAvocatul Poporului, despre noile măsuri restrictive: „Avem poziții care ne singularizează în ansamblul statelor Uniunii Europene”
Articolul următorPSD, după ce Bode a refuzat să se prezinte la „Ora Ministrului”: „un mare fricos”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.