Victor Ponta

Victor Ponta, lider al Pro România, critică actuala guvernare vizavi de preocuparea față de educație și sănătate probabil din experiența sa de premier social democrat. Plecat din funcția de șef al guvernului după nenorocirea de la Colectiv, Ponta arată cu degetul către sistemul de sănătate, amestecându-l cu educația, pentru a dovedi eșecul Guvernului Orban. Liderul Pro România face câteva considerații după ce a citit în presă că profesorii nu vor primi din tabletele promise de Ministerul Educației, informații suficiente pentru ca acesta să decreteze: „Totul este făcut în bătaie de joc!”.

SĂNĂTATE- ȘCOALĂ (prioritățile românilor)!

De ce nu primesc tablete copiii care au pe cineva în familie cu un telefon cu internet??? Ce legătură are faptul că o rudă are telefon cu neprimirea unei tablete pentru școală??? Poate să facă cursuri elevul pe telefonul părintelui care e la muncă? Cum verifică ei dacă are cineva telefon cu internet în casă – trimite Vela polițiștii la toți elevii acasă și le fac percheziție? Cum să facă profesorii cursuri online cu elevii dacă ei nu primesc tabletă ca a elevilor? Totul este făcut în bătaie de joc!

Guvernul Orban PNL s-a “ocupat foooarrteee” bine de Sănătate: cel mai mic număr de teste, zero măști distribuite gratuit, mai puține paturi la ATI decât în Martie, bolnavi lăsați acasă și persoane asimptomatice internate cu forța! Dar, de fapt, în această perioada “șmecherii” atașați Guvernului au făcut BANI – și vor face în continuare!

Acum urmează să se ocupe de ȘCOALĂ – și să facă ce au făcut în Sănătate – adică să facă un haos generalizat pentru oameni și BANI pentru ei!

Cum și de la cine se achiziționează cele 250.000 de tablete? Cu ce preț? Când? De ce nu primesc copiii care au pe cineva în familie cu un telefon cu internet??? Ce legătură are faptul că o rudă are telefon cu neprimirea unei tablete pentru școală??? Poate să facă cursuri elevul pe telefonul părintelui care e la muncă? Cum verifică ei dacă are cineva telefon cu internet în casă – trimite Vela polițiștii la toți elevii acasă și le fac percheziție?

Că Orban nu gândește deloc ca un Prim Ministru știam deja (e pus acolo cu alte scopuri)/ că a pus la Educație o ministreasă care e chiar sub nivelul lui educațional – știam și asta/ că bătaia de joc la adresa elevilor, părinților și profesorilor continuă – asta trebuie oprit!!! Cât mai repede!!”, atrage atenția Ponta.

Articolul precedentLucrările la Șoseaua Pantelimon, finalizate după ani de întârzieri
Articolul următorCodrin Ștefănescu, atac la liderul interimar al PSD: „Ciolacu tace”