Primarul general al Capitalei anunță că lucrările la parcarea de tip Park&Ride din zona Cora continuă în această perioadă, pentru a se putea întregi tabloul reabilitării Șoselei Pantelimon. Lucrările de reabilitare completă au avut un parcurs greoi, dat fiind că au fost demarate în 2013, iar atunci când Gabriela Firea a preluat mandatul la Primăria București nu se întrevedea vreo speranță că vor fi finalizate. Acum, sistemul rutier și a liniile de tramvai de pe Șoseaua Pantelimon sunt complet reabilitate, iar primarul Firea crede că este important ca „mii de bucureșteni sau cei care ne vizitează pot circula civilizat într-o zonă importantă a Capitalei”. De ce au durat atât de mult lucrările explică chiar Gabriela Firea:

Acum patru ani, am găsit un șantier început și abandonat de constructorul care intrase în insolvență. Multe dintre lucrări nici măcar nu erau începute. Linia de tramvai, iluminatul public, semaforizarea sau parcările nu erau finalizate. Locuitorii din zonă nu mai puteau circula cu tramvaiul ceea ce le-a îngreunat viata de zi cu zi. Despre parcarea de tip Park&Ride de la Cora Pantelimon nici nu se vorbea.

Cu ajutorul colegilor mei, am finalizat lucrările. Șoseaua Pantelimon are acum trei benzi pe fiecare sens, locuri de parcare pentru riverani, linie de tramvai înverzită și se lucrează intens la finalizarea Park&Ride din zona Cora”, a precizat Gabriela Firea.

Articolul precedentSoții Gutău, mână în mână. Singurul pierzător, Vâlcea!
Articolul următorPonta, multe întrebări și puține răspunsuri. Știe doar că e bătaie de joc